Atle Jørstad Wergeland

Han blir ny leder for Dine Penger

Atle Jørstad Wergeland blir ny leder for Dine Penger som blir en del av nisje-satsingen til VG.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Atle Jørstad Wergeland (36) går inn i stillingen som redaksjonell leder for VGs Dine Penger, skriver VG i en pressemelding.

Det siste året har han vikariert som avdelingsleder for Nisje i VG i Kari Tone Flågens mammapermisjon.

– Jeg har hatt et ekstremt lærerikt 2021 med nisje-avdelingene i VG, og gleder meg veldig til å få være med på den satsingen som nå skjer på Dine Penger. Potensialet i merkevaren og folkene her er utvilsomt stort, sier Wergeland, som det siste knappe året har vært leder for Nisje-avdelingen i VG, med merkevarer som MinMote, Tek, Godt og Vektklubb.

I pressemeldingen skriver VG at Dine Penger en del av nisje-satsingen til mediehuset, på linje med de andre merkevarene.

Ledergruppen i VG vedtok tidligere i vår å opprette en ny rolle som redaksjonell leder her for å gi økt fart til merkevaren som en del av VGs brukerbetalingsstrategi, skriver de.

Utviklingsredaktør Øyvind Brenne roser redaksjonen i Dine Penger, og tror Atle Jørstad Wergeland er en god match med dem.

– Atle er en moderne leder som forstår samspillet mellom redaksjonen, det kommersielle, brukerbetaling og produkt og teknologi. Med solid ledererfaring, journalistisk teft og gode samarbeidsevner internt i VG og Schibsted er alle forutsetninger på plass for å lykkes med å øke brukerbetalingsinntektene gjennom relevant premiuminnhold om personlig økonomi, sier Brenne og legger til:

– Atle trigges av tall og hårete målsettinger, og jeg gleder meg til å se ham fyke ut av startblokkene etter en velfortjent sommerferie, sier Brenne0

Før Nisje-jobben var Wergeland nyhetssjef for Rampelys i VG.

Powered by Labrador CMS