DN-journalist Espen Tjersland forlater journalistikken og blir kommunikasjonsrådgiver i Leidar

40-åringen ser fram til å prøve noe nytt: - Jeg forlater en skadeskutt bransje, som virkelig har noen krevende år foran seg, sier Tjersland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Espen Tjersland (40) er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Leidar Norway AS. Tjersland har de siste 10 årene jobbet som journalist i Dagens Næringsliv.

Det melder hans nye arbeidsgiver tirsdag morgen.

Tjersland starter i Leidar i månedsskiftet oktober / november.

Han er journalistikkutdannelse fra Australia, og skal fram til neste sommer kombinere jobb med en Ececutive Master of Management ved BI.

I Dagens Næringsliv har Tjersland i over 10 år vært reportasjeleder og journalist i EtterBørs-redaksjonen.

Han har i tillegg jobbet på spesielle prosjekter både for Magasinet (lørdag) og D2. Før han begynte i Dagens Næringsliv, var han blant annet journalist i Bergens Tidende og VG samt redaktør for daværende Nordisk Tidende (Norway Times) i New York.

Ser fram til å prøve ny bransje

- Jeg forlater en skadeskutt bransje, som virkelig har noen krevende år foran seg. Det har vært en glede og et privilegium å jobbe med så mange flinke kollegaer i Dagens Næringsliv.

- Nå ser jeg imidlertid frem til å starte i Leidar, som har et veldig hyggelig og faglig sterkt kommunikasjonsmiljø, sier Espen Tjersland i meldingen.  

Morten Woldsdal, daglig leder i Leidar Norway, sier om nyansettelsen:

- Jeg har i mange år kjent Espen Tjersland som en meget profesjonell og dyktig journalist. Hos oss skal han bidra til å ytterligere styrke vår samlede kompetanse innen strategisk medierådgivning og krisehåndtering.

16 kolleger og snart overskudd

Leidar Norway har nå 16 medarbeidere.

Etter negative, økonomiske resultater i 2014 og 2015, som selskapet tilskriver oppstarts- og fusjonskostnader, meldes det at selskapet i år vil gå med overskudd. Byrået leverer alt fra kommunikasjonsrådgivning til kreative tjenester på digitale medier, design, reklame og film.

 - Etter fusjonen i fjor mellom daværende Leidar Consulting og Leidar Creative, har vi i år opplevd en stor etterspørsel hos kundene etter vårt fullintegrerte kommunikasjonskonsept, sier Woldsdal.

Powered by Labrador CMS