Fortsetter å bygge elitelaget for fotball og OL: Lars Hojem Kvam går fra Dagbladet til Discovery

- Han får sentral rolle i den strategiske kommunikasjonsplanleggingen for norsk eliteseriefotball og OL i årene fremover.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Discovery har vært tydelige på at de vil gjøre Eurosport til Norges viktigste sportsmerkevare, og de sitter allerede på flere av de aller mest spennende TV-rettighetene innen sportsverdenen, sier Lars Hojem Kvam i en melding fra Discovery. 

- Det er den verdenen jeg har jobbet i de siste 12 åra i Dagbladet, og jeg gleder meg voldsomt til å få være med på den store satsingen Discovery er i full gang med.

Kvam tiltrer sin nye jobb i løpet av høsten.

– Lars er en av de mest kunnskapsrike sportsjournalistene i Norge. Han har fulgt Tippeligaen og landslaget tett i snart to tiår. Han har teft for hva som fenger sportspublikummet, og har vært med på å jobbe fram gode, digitale produkter i Dagbladet.

- Hans kompetanse blir sentral når vi skal realisere løftet om «fotball til folket» når norsk toppfotball vises på våre kanaler fra 2017, sier mediesjef i Discovery Networks, Hanne McBride i en pressemelding.

Hojem Kvam gleder seg til ny jobb - men hilser samtidig til Dagblad-kollegene: 

- Det blir vemodig og rart å forlate Dagbladet etter så mange år. Jeg har fått overvære massevis av store norske sportsoppturer, og selvsagt en god del nedturer, men det har ikke vært kjedelig en eneste dag.

- Jeg ønsker Dagbladet alt godt i årene som kommer, men nå føltes det riktig å prøve noe nytt, sier Lars Hojem Kvam.

Powered by Labrador CMS