Matblogger Julie Ilona Balas til ny jobb i innholdsbyrået Redink

Skal fortsette å skrive om mat, nå for byråets mange kunder i bransjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Matblogger Julie Ilona Balas (25) begynner i ny jobb i innholdsbyrået Redink 1. september.

Det forteller byrået selv på nett.

Hun er kjent fra sin egen Julies matblogg, og har dessuten levert oppskrifter og artikler til VGs Godt.no. Bloggeren står også bak to bøker, og har grunnlagt Chikus catering.

Nå legger hun bort den daglige ledelsen at cateringfirmaet, og vier seg til Redink på fulltid:

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og en ny arbeidshverdag i Redink. Det blir spennende å få jobbe med mat på byråsiden også, sier Julie.

Redink skriver at de har en solid portefølje av «matkunder», og produserer innhold for blant andre Coop, Matkroken, Mills og Opplysningskontoret for brød og korn. For disse produserer byrået oppskrifter, trendartikler, matvideoer og kjøkkenråd.

– Vi er veldig glade for å få Julie med på laget, som med sin entusiasme for mat og solide erfaring fra blogg og catering vil styrke vår matredaksjon ytterligere, sier avdelingsleder Silje Thoresen i Redink.

Powered by Labrador CMS