Programleder på TV2 vil ha fiskejobb: Dyveke Buanes vil bli direktør i Havforskningsinstituttet

I alt over 50 søkere til kommunikasjonsdirektørjobben i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det er Intrafish som melder om at Buanes søker jobben som kommunikasjonsdirektør. Havforskningsinstituttet er på jakt etter ny kommunikasjonsdirektør etter Kari Østervold Toft trakk seg fra stillingen i juni, skriver nettavisen.

TV2-profilen har gjennom årene blitt kjent i TV-ruta som programleder for nyhetene. Nå ønsker 43-åringen å skifte beite, viser Intrafish, som har fått innsyn i søkerlisten.

Totalt er det over 50 søkere til jobben, som skal lære instituttet å kommunisere bedre. På søkerlisten finnes alt fra markedssjefer til kommunikasjonsrådgivere, shiftledere på McDonalds og siviløkonomer. Men det er også en del journalister på lista: Kjersti Sandvik i Fiskeribladet Fiskaren og tidligere journalist Kristine Holmelid i BT.

Havforskningsinstituttet har rundt 750 ansatte og er ifølge egne nettsider det største marine forskningsmiljøet i Norge. Hovedbasen til instituttet er i Bergen, der Buanes allerede jobber i TV2. Rundt halvparten av instiuttets økonomi kommer fra Nærings- og fiskeridepartementet.

Powered by Labrador CMS