Ola Stenberg og hans 11 disipler i VG.

11 av Ola Stenbergs kolleger var så glade i digitalredaktørens nye profilbilde at de...etterlignet det en smule

- Av kjærlighet til Ola, sier eks-kollega Ole.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Søndag kveld byttet den ene etter den andre VG-profilen bilde på Facebook. Det framstod etterhvert som en ganske koordinert aksjon for å etterligne mediehusets digitalredaktør Ola Stenberg. Han hadde nemlig for en tid siden byttet profilbilde til lue og ganske så tankefullt uttrykk. 

  • Se alle bildene nederst i saken!

Etter grundige undersøkelser kan Medier24 avsløre at dette var en nøye planlagt aksjon. En av initativtakerne er Ole N. Olsen, som vel å merke er eks-kollega etter å ha begynt i NRK nylig. Olsen har tatt de fleste av bildene, og sier at det var «av kjærlighet til Ola»

- Dette sier litt om arbeidsmiljøet i VG. Ingen tar seg selv for høytidelig, og noen små spark oppover er lov! Vi er jo vant til å hoppe etter Ola. Så når muligheten til å ta sitt eget Stenberg-inspirerte profilbilde så var det umulig å takke nei.

- Også er det faktisk av kjærlighet til Ola. Han gjør mange i VG glad, og jeg håper vi kanskje har gjort ham litt glad denne gangen!

Etter hva Medier24 erfarer, ler Ola Stenberg så han griner søndag kveld og setter stor pris på kollegene. 

Hele operasjonen skal ha pågått over flere uker, og Stenberg forteller at han skjønte at noe var på gang, men ikke akkurat hva. 

- Så jeg ventet bare på noe. Terningkast 6, sier han muntert. 

Medier24 kommer kanskje ikke tilbake med mer, men du kan se alle bildene her: 

Powered by Labrador CMS