Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo og assistenttrener Martin Foyston (t.v.) før VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Tyskland på Ullevaal stadion.
(Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix)
Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo og assistenttrener Martin Foyston (t.v.) før VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Tyskland på Ullevaal stadion. (Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix) (Bilde: Grøtt, Vegard Wivestad)

140.000 seere slo av TV-en i pausen da Tyskland knuste Norge søndag kveld

- Vi fikk en ordentlig fotballeksjon, men det er deilig å være i gang med ny kvalik, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu i Discovery.

  • Endret

Oslo (NTB): 651.000 seere fulgte Norges 0-3-tap mot Tyskland søndag. Før pause var tallet langt høyere.

Det var ikke mye å juble for sett med norske øyne da tyskerne herjet med Norge på Ullevaal, men i Discovery var de i det minste fornøyd med seertallet – til tross for at det var langt lavere enn forrige kamp av betydning.

– Dette er veldig gode tall og vitner igjen om den store interessen rundt det norske landslaget. Vi fikk oss en ordentlig fotballeksjon i går, men det er likevel deilig å være i gang med ny kvalikrunde, sier sportsdirektør i TVNorge og Discovery, Jan-Erik Aalbu.

JAN-ERIK AALBU, sportsdirektør i Discovery Networks.
JAN-ERIK AALBU, sportsdirektør i Discovery Networks.

651.000 fulgte kampen, mens 789.000 var innom TVNorge mot slutten av første omgang før Joshua Kimmich doblet ledelsen for tyskerne.

I den forrige kampen av betydning, som var playoff-kampen mot Ungarn i november, benket over én million seere seg for å følge Per-Mathias Høgmos menn.

Da Norge spilte borte mot Italia for et knapt år siden var tallet 1,08 millioner.

Til toppen