Mike Jensen (RBK) og Matthijs De Ligt (Ajax) under 1. kampen i 4. kvalifiseringsrunde til Europaligaen mellom Ajax og Rosenborg på Amsterdam Arena.

331.000 så Rosenborg slå Ajax. Det er det nest høyeste Discovery har hatt på en Europa League-kamp

Jubel for MAX som sendte Ajax - Rosenborg i går kveld.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rosenborgs 1-0-seier på bortebane mot Ajax ble sett av 331.000 nordmenn i går. Kampen ble sendt på MAX, skriver Discovery Networks i en pressemelding.

Seertallet er det nest høyeste Discovery Networks har hatt på en Europa League-kamp. Rekorden er fra finalen i 2016 mellom Liverpool og Sevilla, som hadde 401 000 seere, skriver de videre.

– For en fantastisk prestasjon av Rosenborg, og så moro at så mange nordmenn satt klistra til skjermen da det skjedde. RBK har vist at alt er mulig, også i dagens fotball. Nå er det bare å slippe løs sin indre trønder og glede seg til returoppgjøret på Lerkendal om en uke. Det kan bli en skikkelig thriller, sier Eirik Koren, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

Returoppgjøret spilles på Lerkendal torsdag 24. august. Kampen vises på MAX og Eurosport Player, og sendingen starter klokka 20.00, skriver de.

Powered by Labrador CMS