STILLING LEDIG:

Publicis MSL søker juniorrådgiver

Vi søker nå en talenfull juniorrådgiver som vil gjøre karriere innen PR og kommunikasjon!

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. april

Om arbeidsgiver

MSL er Publicis sitt kommunikasjonsbyrå. Vi vokser, og bare det siste året har vi fått inn flere nye og store kunder. Som PR-byrå dekker vi hele bredden fra myndighetskontakt til selskapskommunikasjon og markedskommunikasjon, og har store kunder innenfor hvert segment. Vi er i dag 14 rådgivere med variert bakgrunn fra politikk, markedsføring og næringsliv. Vår visjon er å skape konkurransefortrinn gjennom deltakelse i den offentlige samtalen, enten samtalen foregår på Stortinget eller ved et cafébord. Bli bedre kjent med oss på mslgroup.no.


Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med over 170 ansatte som jobber i byråene Kitchen, Starcom og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 80.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for «Power of One». I januar flyttet vi sammen i helt nye lokaler i Apotekergata.

Vi søker deg som er nysgjerrig og analytisk, og som evner å kombinere forretningsforståelse med samfunnskunnskap. Du har en god penn og interesse for digitale og sosiale medier. Vi ser for oss at du er ferdig med, eller i ferd med å ferdigstille, en høyere utdannelse innen samfunnsfag, økonomi eller markedsføring.

Som juniorrådgiver vil du inngå i vårt team med mer erfarne kommunikasjonsrådgivere. Du vil både få faste oppgaver, samt at du vil bidra inn i tverrfaglige prosjekter på tvers av alle fagområdene i Publicis i Norge.

Fordi vi aktivt ønsker å bidra til et bedre mangfold i PR- og kommunikasjonsbransjen, ønsker vi spesielt unge, nyutdannede med minoritetsbakgrunn velkommen til å søke.

Arbeidsoppgavene dine vil i første omgang bestå av:

  • Community management, ved å være våre oppdragsgiveres stemme i sosiale medier
  • Deltakelse i kreative prosesser og produksjon av poste- og kommunikasjonsplaner
  • Medierapporter og analyser
  • Annen operativ bistand

Vi forventer at du er frempå og motivert for å påta deg større oppgaver, og at du vil få mulighet til å bidra inn i prosjekter på tvers av selskaps-, samfunns- og markedskommunikasjon. Vi forventer også at du er motivert til å utvikle deg som rådgiver og prosjektleder og stige i karrierestigen vi kan tilby deg.

Den vi søker etter:

  • Har stor nysgjerrighet for kommunikasjonens rolle i å bygge omdømme og merkevarer.
  • Har en god samfunnsforståelse og interesse for hvordan samfunnets agenda settes.
  • Har god kjennskap til digitale og sosiale kommunikasjonskanaler.
  • Har en meget god penn. At du skriver godt både på norsk og engelsk er et krav.
  • Har stå-på-vilje og høy serviceinnstilling overfor våre oppdragsgivere.
  • Har en motivasjon og ambisjon om å gjøre en karriere innen kommunikasjon og PR.

MSL består av et team på 14 rådgivere, med variert bakgrunn og erfaring.

I tillegg til kortfattet søknad og CV ber vi deg om å skrive maksimalt 1 side om et selskap du beundrer, og at du redegjør for hvordan dette selskapet gjennom sin kommunikasjon har bidratt å bygge et godt omdømme.

Kontaktinformasjon:

Send din søknad til Rolf Aaneland, rolf.aaneland@mslgroup.com innen 20. april.

Powered by Labrador CMS