Aimée Skevik. Foto: NAF
Aimée Skevik. Foto: NAF

FOLK

Aimée Skevik blir ny teknologidirektør i NAF

- Jeg ser frem til å utvikle måten vi bruker teknologi og design på til å levere enda bedre tjenester, sier Aimée Skevik

Aimée Skevik blir ny teknologidirektør i Norges Automobil-Forbund (NAF), ifølge en pressemelding. Før hun kom til NAF jobbet hun i Creuna som utvikler, prosjektleder og rådgiver - før hun gikk over i en stilling som chief operating officer samme sted. 

Hun gleder seg til å ta fatt på oppgavene i NAF.

- NAF skal løse noen utrolig spennende oppgaver fremover: Vi skal lede medlemmene gjennom den revolusjonen som skjer innen mobilitet og samferdsel, inntoget av elbiler, nye eierformer og nye transporttjenester. Jeg ser frem til å utvikle måten vi bruker teknologi og design på til å levere enda bedre tjenester til våre medlemmer og kunder i fremtiden, sier Aimée Skevik i en pressemelding. 

 

- Svært fornøyd

-Jeg er svært fornøyd med at Aimée takket ja til å ta stafettpinnen når Anne Strand-Gjesdal begynner i NHO. Det gleder meg at vi har så kompetente ansatte her i NAF som kan overta og videreføre det gode arbeidet som har vært gjort i mange år, sier Administrerende direktør Stig Skjøstad. 

Skevik får ansvar for strategisk og forretningsorientert teknologiutvikling. Satsningen NAF Digital er en del av teknologi-avdelingen, og skal ifølge pressemeldingen bidra til å utvikle fremtidens digitale trafikant-tjenester.

Til toppen