Aleksander Hoel er ansatt som tekstforfatter og innholdsrådgiver i TRY Innhold. Her sammen med leder Lene Vintervoll.
Aleksander Hoel er ansatt som tekstforfatter og innholdsrådgiver i TRY Innhold. Her sammen med leder Lene Vintervoll. (Foto: TRY )

FOLK

Aleksander Hoel ansatt som tekst­forfatter og innholds­rådgiver i TRY

TRY Innhold fortsetter å vokse. – Å komme innenfor veggene i Norges mest anerkjente kreative miljø har lenge vært en stor drøm

Hoel har lang erfaring fra strategisk innholdsrådgivning og digital konseptutvikling, og har jobbet med flere kunder innen telekom, mobiltjenester og IT, opplyser TRY Innhold i en melding.

– Jeg er imponert over den brede kompetansen i TRY-huset, og starter med en passe dose ærefrykt. Å komme innenfor veggene i Norges mest anerkjente kreative miljø har lenge vært en stor drøm. Nå ser jeg fram til å få jobbe med noen av landets største merkevarer – sammen med bransjens beste historiefortellere, sier han.

Hoel er utdannet tekstforfatter på Westerdals, har jobbet som innholdsredaktør for Høyskolen Kristiania, kommunikasjonsrådgiver i Sonans Gruppen og tekstforfatter i Publicis-byrået New Work. I tillegg til frilansoppdrag for DNX og Telenor.

 I TRY skal Hoel jobbe med innholdsrådgivning og ulike former for innholdsproduksjon. 

– Innholdsmarkedsføring er et stadig viktigere satsingsområdet for norske bedrifter og mange av TRY sine kunder, og vi har sett et økende behov for å styrke bemanningen. Ikke minst innenfor områdene telekom, IT og mobilitet. Derfor er vi veldig glad for at Aleksander kommer inn i teamet med sin kompetanse, sier leder Lene Vintervoll i av TRY Innhold i meldinga.

Til toppen