– Sammen blir vi betydelig sterkere, sier Tom Orvei (i midten) fra Oculos og Jørgen Schibsted (t.h.) fra OMG. Tom Orvei blir leder for det nye OMG-Oculos, mens Jørgen Schibsted går ut av OMG og fortsetter som leder for Hyper. Begge vil rapportere til administrerende direktør i Ahead, Per Engh Halvorsen.

Aller Media kjøper konkurrent: Sikrer seg «kongeposisjon»

Styrker seg på kunderelasjonshåndtering når de kjøper Oculos og slår det sammen med sitt datterselskap OMG.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

- Med Oculos og OMG under samme tak, har Ahead sikret seg en kongeposisjon innen CRM (Customer Relationship Management), lojalitetsmarkedsføring og performance marketing, sier administrerende direktør i Ahead Group Norway, Per Engh Halvorsen i en pressemelding.

Mandag annonserer Aller Media at deres datterselskap kjøper kunderelasjonshåndteringsselskapet Oculus og slår det sammen med sitt eksisterende datterselskap OMG.

Det nye selskapet vil kalles OMG-Oculos.

De to har vært konkurrenter lenge, og vil sammen bli bli en ledende aktør på markedsføringsfronten.

- CRM og marketing automation er essensielle verktøy i en markedsføringshverdag der det blir stadig vanskeligere å kjøpe seg oppmerksomhet. Dette blir nøkkeldisipliner i det nye medielandskapet, sier han.

Oculos omsatte i 2017 for 52,8 millioner kroner, og satt igjen med et resultat før skatt på 6,7 millioner kroner. Selskapet ble etablert for 19 år siden, og har om lag 40 ansatte.

OMG omsatte for 101,1 millioner kroner, og fikket resultat før skatt på 12,5 millioner kroner.

OMG har vært eid av Aller Media siden 2014, og ble for kort tid siden innlemmet i datterselskapet Ahead Group Norway, sammen med Hyper, Uniform, Redink, og Nova Vista og tilhørende datterselskaper.

Oculos-sjef Tom Orvei vil bli det ny selskapetse øverste leder.

- Dette gleder jeg meg stort til og er superklar for å komme i gang. Ikke minst ser jeg fram til å jobbe sammen med 75 dyktige kolleger hvor mulighetene for et selskap som OMG-Oculos er større enn noen gang tidligere, sier Orvei i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS