HILDEGUNN AMANDA SOLDAL blir direktør for strategiske partnerskap. GEIR WIKSEN (øverst) og INGE THORUD bytter også tittel i Aller Media.
HILDEGUNN AMANDA SOLDAL blir direktør for strategiske partnerskap. GEIR WIKSEN (øverst) og INGE THORUD bytter også tittel i Aller Media.

FOLK

Aller stokker om på de digitale kortene: Hildegunn Soldal blir direktør for strategiske partnerskap

- Vi tror på partnerskap med stadig flere internasjonale aktører, sier digital konserndirektør Stephan Granhaug.

Aller Media og Dagbladet har blant annet vært først ute på Instant Articles, og samarbeider tett med flere internasjonale aktører.

For å møte disse samarbeidene enda tettere, gjør nå konsernet endringer i den digitale lederstrukturen:

- Vi tror på partnerskap med stadig flere internasjonale aktører. Vi øker også samarbeidet internt mellom selskaper og redaksjoner. Nå samler vi flere digitale ressurser og styrker forståelsen av teknologi i ledergruppen. Vi tenker både stort og bredt, sier Stephan Granhaug, digital konserndirektør i Aller Media, i en melding.

STEPHAN GRANHAUG, digital konserndirektør i Aller Media.
STEPHAN GRANHAUG, digital konserndirektør i Aller Media.

Hildegunn Amanda Soldal får ny rolle, mens Inge Thorud og Geir Wiksén hentes inn fra henholdsvis DB Medialab og SOL til den digitale ledergruppen i Aller Media. SOL fortsetter som eget selskap.

- Vi får nå det beste digitale teamet i norsk mediebransje. Vi vil kunne bevege oss raskere, klokere og med større presisjon enn noen gang. Det vil bli utrolig gøy fremover, sier Granhaug.

Han beskriver og presenterer de tre endringene slik:

  • Hildegunn Amanda Soldal endrer rolle fra utviklingsdirektør til direktør for strategiske partnerskap i Aller. Soldal vil fortsatt jobbe operativt med ulike tema inn mot resten av den digitale ledelsen, redaksjonene og det kommersielle miljøet i Aller. Hun vil i tillegg ha hovedansvar for samarbeid med viktige strategiske partnere og digitale utviklingsprosjekter.
  • Geir Wiksén går fra utviklingsdirektør i SOL til teknologidirektør i digitalt område i Aller. Han fortsetter som ansvarlig for teknisk utvikling i SOL, men vil i tillegg få ansvar for teknisk utvikling i DB Medialab og Aller Media. Geir har også hovedansvar for valg av utviklingsteknologi, CMS-plattformer, underleverandører etc.
  • Inge Thorud går fra utviklingsleder i DB Medialab til digital produktdirektør i Aller. Han vil ha ansvar for å omdanne teknologiske muligheter til konkrete løsninger og får faglig ansvar for samarbeid med alle digitale produkteiere i Aller. Inge vil også være ansvarlig for å skape et felles miljø for inspirasjon og veiledning innenfor digital utvikling.  
Til toppen