NHST Media Groups lokaler i Oslo, med blant annet Dagens Næringsliv og Morgenbladet.
NHST Media Groups lokaler i Oslo, med blant annet Dagens Næringsliv og Morgenbladet. (Foto: Jan Magnus Weiberg-Aurdal)

Allmøte i Dagens Næringsliv torsdag - frykter kutt

– Det pågår en rekke initiativer i de ulike selskapene til NHST. Forbedringen skjer for å sikre at selskapene har en bærekraftig utvikling og er lønnsomme, sier Ask til Dagbladet.

Torsdag er det innkalt til allmøte i Dagens Næringsliv, og flere ansatte er bekymret for at allmøtet kan bety nye kuttrunder for avisa, bekrefter flere kilder overfor Medier24. 

Dagbladet omtalte allmøtet først, og konsernsjef i NHST, Hege Yli Ask, sier til Dagbladet at det pågår en rekke prosesser i konsernet, for å sikre en bærekraftig utvikling framover. 

– Det pågår en rekke initiativer i de ulike selskapene til NHST. Forbedringen skjer for å sikre at selskapene har en bærekraftig utvikling og er lønnsomme, sier Ask til Dagbladet.

Tillitsvalgt for journalistene i DN, Ingrid Bjørklund, sier til Medier24 at hun ikke har noen kommentar til saken på nåværende tidspunkt.

Situasjonen i NHST-konsernet er spent, etter at det tirsdag ble klart at Morgenbladet må kutte opp mot åtte millioner kroner, og seks millioner kroner i personalkostnader, i tiden framover

Dagens Næringsliv var gjennom en omfattende sluttpakkerunde i 2016

Til toppen