Amanda Bostad er ansatt i kommunikasjonsbyrået Apeland.
Amanda Bostad er ansatt i kommunikasjonsbyrået Apeland. (Foto: Apeland )

FOLK

Amanda Bostad forlater PHD - blir rådgiver i Apeland

Kommunikasjonsbyrået styrker kompetansen på digital analyse og rådgivning.

Amanda Bostad er ansatt som rådgiver i selskapets digitale avdeling. Hun kommer fra mediebyrået PHD.

Bostad har i tillegg til å ha arbeidet i PHD som digital planner og digital rådgiver, tidligere også drevet sin egen konsulentvirksomhet.

– Apelands helhetlige tilnærming til kommunikasjon er spennende. Å se effekten av digital kommunikasjon, både isolert og som en del av all kommunikasjon, vil bli viktigere fremover, sier Bostad i en pressemelding.

Hun legger også til:

– Jeg ser en økende bevissthet i mange virksomheter rundtdette, men fortsatt er det mye silotenking innenfor kommunikasjonsfeltet. Jeg håper jeg kan bidra til å rive siloene og bidra til å vise effekten av digital kommunikasjon også for ledelsen i ulike virksomheter.

 Administrerende direktør Ole Christian Apeland understreker også viktigheten av digital kommunikasjon i dagens samfunn.

– Digital kommunikasjon utvikler seg raskt, og kompetansen øker i de fleste virksomheter. Samtidig er det et stort potensial for å øke forståelsen for effekten av digitale kampanjer, utover å måle likes og engasjement. Amanda vil arbeide spesielt med analyse av effektene av aktiviteter i digitale kanaler opp mot forretningsmessige mål, og rådgivning i tilknytning til dette, sier Apeland.

 

Til toppen