Anna Andrea Hvinden, daglig leder i MFO og Markedsforbundet.
Anna Andrea Hvinden, daglig leder i MFO og Markedsforbundet.

Anna Andrea Hvinden blir ny daglig leder i MFO og Markedsforbundet

Skal lede Markedsføringsforeningen i Oslo (MFO) og Markedsforbundet.

Det melder MFO/MF i en pressemelding.

Hvinden har allerede vært tilknyttet stillingen MFO i et halvt år på prosjektbasis, men trer nå inn i stillingen på fulltid, der hun også vil ha et tilsvarende ansvar i Markedsforbundet.

- Jeg har fått en utrolig spennende jobb og gleder meg til å føre MFO videre på reisen. Dette er en forening med en lang og spennende historie, som jobber kontinuerlig for å være innovative og relevante for dagens marked, og det er mange spennende prosjekter som skal gjennomføres fremover, sier Hvinden.

Bare siden sommeren har foreningen fått over 200 nye medlemmer, og deltakelsen på arrangementene er rekordhøy, ifølge meldingen.

- Dette semesteret har alle arrangementene vært fullbooket, og det er stor interesse for seminarene på Victoria Kino. Engasjementet forplikter, og vi legger lista stadig høyere for hvem vi inviterer til å snakke for medlemmene våre, sier hun.

- Flere medlemmer gir oss mer rom til å tenke nytt. I disse dager knytter vi til oss noen av de dyktigste menneskene i Norge innenfor forskjellige fagområder, og jobber med et nytt og spennende kurstilbud som skal gi medlemmene våre enda mer innsikt, inspirasjon og, ikke minst, konkrete verktøy de kan bruke i hverdagen, sier Hvinden.

Hun har blant annet bakgrunn som prosjektleder i MTG TV AS, og tror erfaringene derfra vil komme godt med i den nye rollen.

Styreleder Tanja Schøien i Markedsføringsforeningen er svært fornøyd med å få Hvinden med på laget, og mener de i aller høyeste grad har fått rett kvinne på rett plass. Hun mener dette er en av de viktigste rekrutteringene foreningen i har gjort i nyere tid.

- Om vi skal bli en enda bedre forening for våre medlemmer, må vi også legge inn enda mer krefter. Nå satser vi skikkelig, og ansetter en daglig leder på fulltid for første gang på mange, mange år. Dette er en viktig rekruttering, og et spennende steg for foreningen, sier Schøien i meldingen.

Til toppen