Anniken Renslo Sandvik er Årets talent

Finnmarken-redaktøren er kåret til årets talent av Medienettverk, forum for kvinner i ledelse.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

På årets høstkonferanse - den tjuende i rekken - ble Anniken Renslo Sandvik kåret til Årets talent. 

Anniken Renslo Sandvik tok over som ansvarlig redaktør i Dagbladet Finnmarken i april 2017, etter å ha sagt nei til jobben flere ganger. 

De to andre nominerte var Nora Ibrahim (28), redaksjonssjef i NRK P3 og Julie Lundgren (31), redaktør med ansvar for produkt og innovasjon i Dagens Næringsliv. 

De tre nominerte: Nora Ibrahim (28), redaksjonssjef i NRK P3, vinner Anniken Renslo Sandvik, ansvarlig redaktør i Finnmarken og Julie Lundgren (31), redaktør med ansvar for produkt og innovasjon i Dagens Næringsliv. 

I begrunnelsen skriver juryen: 

«Årets talent har et stort engasjement for jobben sin. Hun beskrives som en analytisk og tydelig leder med en enorm arbeidskapasitet. Dette er en dame som får folk med seg. En raus leder som ser alle, og som følger opp hver enkelt medarbeider. Hun fikk mye ansvar nærmest over natta, men har taklet opp- og nedturer. Hun yter alltid mer enn forventet, og går foran som et godt forbilde. Resultatene hun har oppnådd har vært formidable. Ved å omorganisere og prioritere annerledes har leserne fått mer, selv om redaksjonen har begrensede ressurser. På kort tid har mediehuset sett økt opplag, en bedret økonomisk utvikling, og oppnåelsen av 50% digitale abonnenter. Dette er en synlig redaktør, som ved å utvikle journalistikken har festet avisas grep om lokalsamfunnet. Prisen for Årets talent 2018 går til ansvarlig redaktør i Finnmarken, Anniken Renslo Sandvik.» Juryen har bestått av:

  • Juryleder Mari Midtstigen (Aftenposten)
  • Christina Dorthellinger Nygaard (NTB)
  • Grethe Gynnild Johnsen (NRK)
  • Svein Erik Hole (Teknisk ukeblad)
  • Tone Tveøy Strøm-Gundersen (Aftenposten)

Se opptak av direktesending fra prisutdelingen under:

Powered by Labrador CMS