Bente Nyland går til Rud Pedersen.

Rud Pedersen henter tidligere direktør i Oljedirektoratet

Bente Nyland blir seniorrådgiver i byrået.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Etter mange år i forvaltningen gleder jeg meg nå til å kunne bruke og formidle den kunnskapen og kompetansen jeg har til bedrifter og næringsliv på et område som er krevende, men i høyeste grad fortsatt relevant, sier Bente Nyland i en pressemelding torsdag.

Etter over 30 år i Oljedirektoratet skal Nyland gi råd til bedrifter og næringsliv om de utfordringer olje- og energisektoren står ovenfor i tiden fremover.

Hun går inn i rollen som seniorrådgiver.

Vil bidra til å gjøre Rud Pedersen unik

Nyland er utdannet geolog og har lagt et langt yrkesliv bak seg. Hun har jobbet i Oljedirektoratet siden 1989, og har i årenes løp vært innom de fleste oppgaver knyttet til forvaltningen av de norske petroleumsressursene som blant annet letepolitikk, konsesjonstildelinger, utbygging og drift, sameksistens på havet og dataforvaltning

Hun ledet Oljedirektoratet fra 2007 og ut 2019.

Managing Partner i Rud Pedersen, Kristian Hvilen, sier at Nyland vil kunne gi kundene uvurderlig innsikt og erfaring i en sektor som stadig møter omstillingskrav og nye reguleringer:

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Bente med på laget. Hun vil bidra med en kompetanse og innsikt som gjør Rud Pedersen unik.

Powered by Labrador CMS