For første gang skal åpnings- og avslutningsseremonien til OL sendes direkte på mikrobloggnettstedet Twitter
For første gang skal åpnings- og avslutningsseremonien til OL sendes direkte på mikrobloggnettstedet Twitter

Åpningsseremonien i OL 2020 skal sendes direkte på Twitter

Discovery og Eurosport skal inngå et samarbeid med mikrobloggnettstedet Twitter om sommer-OL i Tokyo 2020, fremkommer det i en pressemelding.

Samarbeidet vil blant annet føre til at både åpnings- og avslutningsseremonien under de olympiske sommerlekene vil streames på Twitter. Ifølge pressemeldingen er dette en del av Eurosports digitale strategi for mesterskapet, som går av stabelen i juli neste år.

– Vi er svært glade for et samarbeid med Twitter som vil kunne spre Eurosports prisbelønte OL-dekning til enda flere mennesker over hele Europa. Twitter er den fremste plattformen for liveinnhold og dialog, og den perfekte plattformen for å utvide rekkevidden av Eurosports dekning av Tokyo 2020, sier administrerende direktør for Eurosport Digital, Paul Rehrig via pressemeldingen.

Også Twitter er fornøyde med avtalen.

– Vi er glade for å kunne tilby høydepunkter og livedekning av åpnings- og avslutningsseremonien til fans over hele Europa, noe som vil bli en solid ekstra driver for OL-samtalene på Twitter, sier Kay Madati, global visepresident og sjef for innholdspartnerskap i Twitter.

Til toppen