Åsted Norge i 100: John Christian Elden, Hanne Kristin Rohde, Asbjørn Hansen, Rune Uten Reitan og Jens Christian Nørve.
Åsted Norge i 100: John Christian Elden, Hanne Kristin Rohde, Asbjørn Hansen, Rune Uten Reitan og Jens Christian Nørve. (Foto: Espen Solli)

«Åsted Norge» runder 100 programmer - over 100 personer er identifisert og tatt

– Jeg vil takke seerne våre som også har vært med på å gjøre «Åsted Norge» til en suksess, sier programleder Jens Christian Nørve.

Mandag sendes program nummer 100 av «Åsted Norge» på TV 2. 

Siden premieren i januar 2016 har programmet ført til at - passende nok - over 100 personer er identifisert og tatt, etter å ha vært etterlyst gjennom programmet, opplyser TV 2.

– «Åsted Norge» har blitt en virkelig suksesshistorie, også utover å være et populært tv-program. Det å formidle norsk virkelighet er viktig for TV 2, men her får seerne i tillegg muligheten til å bidra aktivt, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

Seerne liker også det de ser, for siden premieresesongen har det Mastiff-produserte programmet hatt et snitt på 600 000 seere, opplyser TV 2.

– Jeg vil takke seerne våre som også har vært med på å gjøre «Åsted Norge» til en suksess. Alle disse detektivene rundt om i landet har hjulpet politiet med å løse flere saker, og bidratt til at mange etterlyste har blitt tatt, sier programleder Jens Christian Nørve.

Til toppen