Astrid Helen Holm er ny redaktør i Side2
Astrid Helen Holm er ny redaktør i Side2 (Bilde: (Foto: Guro Holmene / Mediehuset Nettavisen))

Astrid-Helen Holm (25) er ny redaktør for Side2 - skal gjøre nettstedet mer «lekent og jentete»

– Astrid-Helen er et stort journalistisk talent, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen.

Astrid-Helen Holm (25) er ny redaktør for Norges største kvinnemagasin på nett Side2.no, skriver nettstedet, som har 1,25 millioner ukentlige lesere.

– Supergøy! Jeg er veldig gira. Side2 er en merkevare jeg er stolt av å få kunne jobbe med, sier hun i en kommentar til nettstedet og fortsetter:

– Nye Side2 skal være «go-to»-nettstedet til unge kvinner som er opptatt av mote, skjønnhet, trening, helse, underholdning og sosiale medier. Magasinet skal gi jentene innblikk i hva som skjer i livene til favorittbloggerne deres, like mye som det skal gi dem de aktuelle nyhets- og debattsakene. Vi skal også gi kreativ og morsom input på livsstilstemaene man bryr seg om som ung kvinne i 2016, sier hun til Side2.

Sjefredaktør Gunnar Stavum i Nettavisen, som eier Side2, sier i en kommentar:

– Astrid-Helen er et stort journalistisk talent, og jeg tror hun kommer til å lage et lesverdig Side2 for alle yngre kvinner, sier Stavrum.

– Side2 har vært en viktig og stor suksess for Mediehuset Nettavisen, og nå satser vi enda sterkere på å slippe unge kvinner til orde – ikke bare i redaksjonen, men også blant de mange hundre tusen bloggerne på blogg.no, fortsetter han.

Side2 skriver at Astrid-Helen har tidligere jobbet i VG, NRK og Smaalenenes Avis, men har de to siste årene jobbet i Mediehuset Nettavisen som journalist og vaktsjef. I tillegg blogger hun.

Til toppen