Arrangørene Kristoffer Kumar, VJ i VGTV, Mads A. Andersen, TV-direktør i Aller og frontsjef i VG, Eivind Haugen varmer opp til Kumars Karaokekøpp på Rockefeller 8. juni.
Arrangørene Kristoffer Kumar, VJ i VGTV, Mads A. Andersen, TV-direktør i Aller og frontsjef i VG, Eivind Haugen varmer opp til Kumars Karaokekøpp på Rockefeller 8. juni. (Stian_Andersson)

Aune Sands erotikk, wrestling, tropiske fugler og EM-kvalik til «stein, saks, papir»: Slik blir den syke presse­festen

- Fredagspilsen til den unge medieeliten har tatt litt vel av, sier mediefolk fra VG og Dagbladet som skal fylle Rockefeller til helga.

Se for deg å sitte på nachspiel og planlegge et event som ingen noen gang har sett makan til.

Aune Sand har tidligere lest erotisk dikt på Kumars Karaokekøpp, og kommer tilbake når arrangementet flyttes til Oslos storstue 8. juni.
Aune Sand har tidligere lest erotisk dikt på Kumars Karaokekøpp, og kommer tilbake når arrangementet flyttes til Oslos storstue 8. juni. Foto: Mathias Jørgensen

Du fyller det med ekte fugler, Charter-Svein, Oral Bee, trylleshow og en rekke merkelige aktiviteter inspirert fra syden på 90-tallet.

Så våkner du dagen derpå og tenker: «Herregud, så glad for at det bare var en spøk».

Vel. Det alt dette stemmer for Kristoffer Kumar i VGTV, Mads A. Andersen i Dagbladet TV og frontsjef Eivind Haugen i VG.

Bortsett fra at de faktisk gjennomfører det.

- Vi får ofte spørsmål fra folk som ser arrangementet på Facebook for første gang som sier «ER DETTE KØDD??!», men det kan vi avvise, ler arrangør og karaokevert Kristoffer Kumar, som til daglig jakter på Tinder-svindlere for VG.

Han fortsetter:

- Det startet med 30 journalister i kjelleren på Paul's Boutique og nå skal vi fylle Rockefeller med det drøyeste showet folk har sett.

«Kumars Karaokekøpp» kan enkelt beskrives som en fuktig karaokekonkurranse «med noe attått», som for eksempel:

  • Sensuelt bokbad med Aune Sand
  • En offisiell wrestling-kamp
  • Et ekte «postkontor» der folk kan ta spesiallagde postkort og sende hjem
  • Eget trykkeri for t-skjorter
  • Trylling med Aller-direktør Mads A. Andersen og «Davido».
  • Fugler folk kan kose med
  • Mulighet for å kvalifisere seg til EM i «stein, saks, papir»
  • Underholdning med Charter-Svein, Oral Bee & Pimp Lotion
  • «Kygo-aktig» pyroteknikk
Kumars Karaokekøpp er festen der du ikke må kunne teksten, og heller ikke klappe i takt
Kumars Karaokekøpp er festen der du ikke må kunne teksten, og heller ikke klappe i takt, opplyser arrangøren. Foto: Mathias Jørgensen

Det skamløse partykonseptet 8. juni henvendte seg først og fremst til mediefolk, men er også åpen for andre som måtte ha interesse av å mingle med medieeliten, forklarer frontsjef Eivind Haugen.

- Men er det ikke slik at journalister i dag, i stedet for å feste slik de gjorde «back in the days», heller er opptatt av økologisk veganermat, varmeyoga og å «bruke tid med familien»? Gjør dere det til skamme nå?

Haugen i VG tenker grundig.

- Journalister er streitere og kjedeligere nå enn før og det er færre av oss ute på for eksempel «Stopp Pressen», men for én kveld på Kumars Karokekøpp tar de fram den gamle Tostrupkjelleren i seg og koser seg skikkelig, ler han.

Til toppen