HELE STABEN, fra venstre: Daglig leder Tore Solheim, journalist Maja Borgvatn Karlsen, ny redaktør Lars Eidissen, journalistisk kontormedarbeider Ann Christin K. Willumsen, og påtroppende daglig leder Benjamin Einarsen.
HELE STABEN, fra venstre: Daglig leder Tore Solheim, journalist Maja Borgvatn Karlsen, ny redaktør Lars Eidissen, journalistisk kontormedarbeider Ann Christin K. Willumsen, og påtroppende daglig leder Benjamin Einarsen. (Bilde: Stephan Barstrand Pettersen
)

FOLK

Avisa Lofoten ruster seg for aviskrig: Styrker laget med Lars Eidissen (36) som ny redaktør

- En utfordring som fristet, sier den nye avislederen. Slutter dermed etter seks år som sportsjournalist i iTromsø.

Lars Eidissen (36) blir ny redaktør i Avisa Lofoten fra 1. november, skriver det lille mediehuset i en melding. 

Lars Eidissen blir ny redaktør for Avisa Lofoten.
Lars Eidissen blir ny redaktør for Avisa Lofoten. Foto: Maja Borgvatn Karlsen, Avisa Lofoten

Eidissen kommer fra jobben som sportsjournalist i iTromsø, der han har jobbet de siste seks årene. Han har også tidligere jobbet som frilanser for Nordlys og VG i Tromsø.

- Dette er en utfordring som fristet meg veldig. Å være redaktør for en ung og fremadstormende avis, trigger meg veldig, sier Eidissen i meldingen. 

- Avisa Lofoten holder til i en av de mest spennende regionene i Norge, med en nasjonalt viktig problemstilling knyttet til spørsmålet om oljeutvinning utenfor Lofoten. Regionen står også ovenfor viktige spørsmål knyttet til samferdsel, flyplassløsning og en økende turisme. 

Selv har Eidissen bodd på Andenes, i Bodø og i Tromsø, men har farsslekten sin fra Vestvågøy - og han har vært mye i regionen.

Styreleder Kenneth Grav sier seg fornøyd med tilsettelsen:

- Vi har oppnådd de målene vi hadde satt oss, og nå tar vi de rette stegene videre. Lars Eidissen blir en veldig viktig brikke for avisens videre vekst, både på papir og på nett, og vi er veldig glad for at han takket ja til jobben.

Nåværende redaktør Benjamin Einarsen går over i stillingen som daglig leder og markedsansvarlig, mens daglig leder Tore Solheim går over i en ren salgsstilling, melder avisa.

 

 

Til toppen