Medierådgiver Bahar Darabi i Medier24.
Medierådgiver Bahar Darabi i Medier24. (Foto: Medier24)

FOLK

Bahar Darabi (26) fast ansatt som medie­rådgiver i Medier24

(PRESSEMELDING): – Dette er en arbeidsplass jeg gleder meg til å komme til hver morgen, sier Darabi.

Bahar Darabi kom til Medier24 som vikar i november i fjor og har overbevist i stillingen som medierådgiver. Nå blir hun ansatt på fast basis.

Erik Waatland er ansvarlig redaktør, daglig leder og eier av Medier24.
Erik Waatland er ansvarlig redaktør, daglig leder og eier av Medier24. Foto: Medier24

– Det har vært en kjempegøy reise hittil, så når tilbudet om fast stilling kom, kunne jeg umulig si nei. Dette er en arbeidsplass jeg gleder meg til å komme til hver morgen. Med flinke kollegaer og en god atmosfære, er jeg ganske sikker på at reisen videre fortsetter å være bra, sier Darabi.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 sier at det var veldig gøy å kunne gi en god nyhet nå på sommeren.

– Bahar Darabi startet Medier24-karrieren som vikar på tampen av året i fjor og har overbevist oss alle med sine ferdigheter innen salg, markedsføring og kundekontakt. Hun er et solid kommersielt tilskudd nå som vi skal tilbake etter korona. Jeg gleder meg til å få henne inn på fast basis og ser fram til å utvikle Medier24 sammen med henne og de andre i vårt dyktige kommersielle team, sier Waatland.

Darabi kom til Medier24 fra Venture Factory Media hvor hun jobber som rådgiver. Hun har også flere års erfaring som selger i ulike selskaper. 26-åringen er utdannet innen retail management på BI.

Til toppen