Kanalsjef Stian Eliassen i KISS og Radio Rock for Bauer Media.
Kanalsjef Stian Eliassen i KISS og Radio Rock for Bauer Media. (Bilde: Rashid Akrim / NRK)

Bauer Media og kanalsjef Stian Eliassen fortsetter å satse på rock: Ansetter flere nye programledere

Radio Rock har ifølge TNS fått 100.000 daglige lyttere. Nå satser de videre med å ansette André Jerman, Vidar Hodnekvam, Ole Soo, Henrik Bjørnson og Helle Stenkløv.

Rock på radio har blitt en større suksess enn radioselskapet Bauer hadde våget å håpe på. Nå ansetter de flere radio- og tv-profiler i håp om å nå enda flere lyttere når FM stenges, skriver konsernet i en pressemelding.

De nye programlederne er komikerne André Jerman, Vidar Hodnekvam, Ole Soo og Henrik Bjørnson, samt rockejournalist Helle Stenkløv. Alle de nye stemmene blir å høre på lufta i løpet av september.

I følge helt nye tall fra TNS Kantar lytter over 100.000 til Radio Rock hver eneste dag. Kanalsjef Stian Eliassen opplyser i meldinga at han er svært fornøyd over tallene og håper de nye programlederne skal åpne ørene til flere for kvalitetsrock.

– I Norge har Metallica, Foo Fighters, Nirvana og Green Day alltid hatt mange fans. Nå har sjangeren «ekte rock» også sin egen radiostasjon, sier Eliassen, som også har norske Kvelertak og Turbonegro på menyen.

Radio Rock ble startet i 2013 og hadde i begynnelsen bare en håndfull lyttere. I dag er situasjonen en helt annen, sier Eliassen, som håper på at slukking av FM-båndet skal gi Norge et skikkelig løft for ekte rock i Norge.

Radio Rock eies av Bauer Media, som også står bak radiokanalene Vinyl, Norsk Pop, Kiss, Soft, TOPP40 og Radio Norge.

Til toppen