Bernhard Steen går til My Game.

Bernhard Steen går til My Game: – Overbevist om at markedet vil eksplodere

Blir en del av Harald Strømme og Eivind Tvetens sportsprosjekt.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Seriegründer Bernhard Steen finner sammen medtidligere Discovery-kollegaer og går inn som CTO oginvestor i breddeidrettsplattformen My Game, som nylig sikret 10-årige rettigheter til håndball og ishockey sammen med TV2.

- Bernhard har en egen evne til å få banebrytende teknologi til å blitilgjengelig og nyttig for folk flest. Den evnen skal få blomstre i My Game,sier Harald Strømme, styreleder og CEO i selskapet.

Både Steen, Strømme og hans medgründer Edvard Tveten satt sammen i edergruppen i TVNorge og Discovery i flere år.

- Jeg har hatt fingrene borti mye morsomt i min karriere, men My Game erdet mest spennende prosjektet jeg har sett på svært lenge sier Steen. 

Og fortsetter:

– Jeg er overbevist om at dette markedet kommer til å eksplodere, og mener MyGame er utrolig godt posisjonert til å ta en hovedrolle på dette feltet.

My Game har nylig inngått et samarbeid med produsentselskapet NEP, og opplyser at de er i gang med å teste nye kameraløsninger for norsk idrett.- Med automatiserte kameraer får vi ned produksjonskostnadene til et nivåder vi kan strømme tusenvis av kamper, sier Steen, som selv har vært aktivhåndballtrener og idrettspappa i en årrekke. 

Powered by Labrador CMS