Bettina Flatland (31) rykker opp - blir kommunikasjons­direktør i Stordalens hotellimperium

FOLK

Bettina Flatland (31) rykker opp - blir kommunikasjons­direktør i Stordalens hotellimperium

Får ny rolle i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels melder onsdag morgen om flere rekrutteringer i toppledelsen av hotellkjeden:

Bettina Flatland (31) er ansatt som ny kommunikasjons­direktør, etter to år som kommunikasjonssjef for virksomheten i Norge. Hun har også tidligere vært fungerende kommunikasjons­direktør i hotellselskapet. 

- For meg er det kombinasjonen av kulturen i selskapet, hårete vekstambisjoner og engasjementet for miljø og mangfold, som gjør Nordic Choice Hotels til en unik arbeidsplass, sier Flatland selv.

- Med en visjonær eier og en offensiv ledelse, er det aldri mulig å spå hva de neste månedene eller året vil bringe, og det er nettopp det som gjør kommunikasjonsarbeidet både spennende og faglig utfordrende. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen sammen med dyktige kollegaer, og bidra til å videreutvikle Nordens beste og mest bærekraftige hotellselskap, fortsetter hun. 

Flatland har vært i Nordic Choice Hotels i totalt seks år, fordelt på to perioder. Hun har også vært kommunikasjons­rådgiver på Stortinget, samt jobbet i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiise.

For tiden er hun i permisjon, men tiltrer stillingen 30. juli.

- Vi er svært glade for at Bettina har takket ja til en ny utfordring hos oss. Hun har ypperlige egenskaper innenfor både strategisk kommunikasjonsarbeid og ledelse. I tillegg kjenner hun selskapet meget godt, og selskapet kjenner også henne. Vi er opptatt av å satse på egne talenter, og denne ansettelsen er et bevis på at det lønner seg, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Til toppen