Andres Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Bertel O. Steen reagerer på NRKs anbudskonkurranse.
Andres Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Bertel O. Steen reagerer på NRKs anbudskonkurranse. (Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix og Bertel O. Steen. Montasje: Medier24)

NRK klages inn av bilfirma: Mener anbuds­konkurranse verdt 100 millioner var ulovlig

Da Møller Bil endte opp med å vinne anbudet på innkjøp av NRK-biler, følte Bertel O. Steen seg urettferdig behandlet og klaget på konkurransen. NRK ser fram til å få en avklaring i Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA).

– NRK har utlyst en rammeavtale for kjøp av biler som er en av de største slike kontraktene som lyses ut på det norske markedet. Det er viktig at konkurransen om slike kontrakter gjennomføres i samsvar med anskaffelsesregelverket. I dette tilfellet mener vi at NRK sin utlysning favoriserer dagens leverandør på en måte som er i strid med anskaffelsesregelverket, sier Anders Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Bertel O. Steen til Medier24.

Bli medlem og få tilgang til mer eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månedlig

Kr 189
Bestill innen 1. januar og få 1 måned til 1 kroner 1,-
Kjøp
Bestill nå og få første måned til 1,-
 

Betal med kort - Visa, Mastercard eller via Paypal. For bedriftsavtale eller faktura, ta kontakt med abo@medier24.no.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på abo@medier24.no
Til toppen