Fra venstre: Bjarne Laastad, Sonia Huanca Vold, Linda Nordbø og Asle Skjærstad.
Fra venstre: Bjarne Laastad, Sonia Huanca Vold, Linda Nordbø og Asle Skjærstad. (Bilde: Haakon Nordvik)

FOLK

Bjarne Laastad tok sluttpakke fra TV 2 - nå blir han partner i PR-byrået Pyx

Tidligere assisterende kommunikasjonssjef til ny jobb i vestlandsbyrå.

Bjarne Laastad tok for en tid siden sluttpakke fra TV 2, etter et langt liv i kanalen og sist som assisterende kommunikasjonssjef. 

Nå er ny jobb klar: Han blir partner i det Haugesunds-baserte kommunikasjonsbyrået PYX, som dermed oppretter avdeling i Bergen.  

PYX ble startet av tidligere NRK-journalist og JKL-rådgiver Linda Nordbø i 2014, og i 2016 gikk tidligere redaksjonsleder i VGs minMote, Sonia Huanca Vold, og tidligere daglig leder i FK Haugesund og konsulentselskapet Karabin, Asle Skjærstad, inn som partnere.

- Etter ett års drift i nåværende form, teller firmaet ti ansatte, og arbeider med kunder over hele landet, heter det.

 

- Et høyt ansett navn

Og nå ekspanderer de altså videre: 

- Vi er veldig glade for å få en ressurs som Bjarne med på laget! Som presseansvarlig for de største TV 2-suksessene, har han lenge hatt et høyt ansett navn i journalistmiljøet, og en som mange av oss har vært heldige å forholde oss til i arbeidshverdagen.

- Selv under svært hektiske forhold er Bjarne drivende dyktig og etterrettelig, og han har en smittende ro og et godt humør som jeg vet at mange setter stor pris på. Det skal bli en fryd å få jobbe enda tettere sammen med Bjarne, og ikke minst kunne tilby hans kompetanse til våre kunder, sier PYX-partner Sonia Huanca Vold i en melding.

 

19 år i TV 2

Laastad har jobbet med kommunikasjon og PR i TV 2 i 19 år med overordnet ansvar for kanalens underholdningssatsinger, og hadde i en årrekke særskilt presseansvar som Idol, Hver gang vi møtes, Gylne tider, Torsdagsklubben, Senkveld og hitAwards.

Etter å ha benyttet seg av TV 2s sluttpakketilbud, skal han nå jobbe videre med synlighet og merkevare sammen med eksisterende og nye PYX-kunder innenfor en rekke bransjer.

- Jeg har fulgt PYX med stor interesse siden oppstarten, og er imponert over det de har fått til på kort tid. PYX består av en energisk og fremoverlent gjeng med mye kunnskap og stor gjennomføringsevne. Vi utfyller hverandre godt, og kjemien er upåklagelig, så jeg gleder meg veldig til å bli med, sier Laastad.

- Og som haugesunder skal det selvsagt bli gøy å få jobbe tettere opp mot min gamle hjemby enn jeg har gjort tidligere, men i PYX er hele landet nedslagsfelt, og det blir ekstra spennende å utvikle PYX videre fra ny avdeling i Bergen, sier han.

 

 

Til toppen