Bjørn Queseth-Sørheim forlater Mentor Medier for å begynne i konsulentseksapet Brainify.
Bjørn Queseth-Sørheim forlater Mentor Medier for å begynne i konsulentseksapet Brainify. (Foto: Brainify AS )

FOLK

Bjørn Queseth-Sørheim forlater Mentor Medier - går til konsulentseksapet Brainify


Konsulentselskapet Brainify henter Bjørn Queseth-Sørheim fra Mentor Medier-konsernet, hvor han den siste tiden har jobbet med digital utvikling. 

- Jeg har stortrivdes i Mentor Medier og har hatt mange interessante og lærerike oppgaver der de siste årene. Likevel lot jeg meg friste av stillingen i Brainify, sier han til Medier24.

– Bjørn har lang erfaring med å skrive gode tekster, lage podcaster og komme opp med gode og raske ideer til markedsføring i sosiale medier, sier gründer og daglig leder Johannes Hoff Holmedahl i en pressemelding. 

Mentor Medier er kunde hos Brainify, og Hoff Holmedahl er svært fornøyd med at Sørheim-Queseth har erfaring fra kundesiden. 

– I tillegg er det et poeng at han kjenner oss fra kundesiden. Jeg vil nemlig ha hans hjelp til å sørge for å tette hullene vi har som en raskt voksende leverandør, så enhver Brainify-kunde kan føle seg sett og godt tatt vare på.


I tillegg til erfaring fra Vårt Land og Mentor Medier, har Sørheim-Queseth blant annet jobbet i Radio Norge og Misjonsalliansen, ifølge pressemeldingen. 

Han skal ifølge pressemeldingene være tekstforfatter og jobbe som prosjektleder for større kundeprosjekter. 

Til toppen