Bjørn Vegar Digre (26), Nina Lorvik (26), Trine Solberg (29) og Sigurd Øfsti (33) skal lage pluss-stoff for Nettavisen.
Bjørn Vegar Digre (26), Nina Lorvik (26), Trine Solberg (29) og Sigurd Øfsti (33) skal lage pluss-stoff for Nettavisen. (Foto: Nettavisen/Privat)

FOLK

Bjørn Vegar, Trine, Nina og Sigurd er Nettavisens nye pluss-journalister

Sigurd Øfsti (33) er ny på Nettavisen-laget. Bjørn Vegar Digre (26), Trine Solberg (29) og Nina Lorvik (26) er de tre andre som nå går inn i pluss-redaksjonen, skriver Nettavisen i en melding.

Nettavisen satser på pluss-stoff, og har nå funnet sine fire nye pluss-journalister, skriver de i en melding. 

Tre av dem er kjente ansikter internt i Nettavisen, mens Sigurd Øfsti (33) er ny på Nettavisen-laget. Bjørn Vegar Digre (26), Trine Solberg (29) og Nina Lorvik (26) er de tre andre som nå går inn i pluss-redaksjonen, ifølge meldingen.

– Vi er veldig fornøyde. Det var mange gode søkere, men disse skilte seg raskt ut. Alle fire er allsidige journalister, og vi får en fin miks av nye og kjente ansikter, sier Liv Ingrid Mellemseter, som leder Nettavisens Pluss-satsing i meldingen. 

 

Dette skriver hun om de nye pluss-journalistene: 


Bjørn Vegar Digre (26): «Han begynte i Nettavisen som deltidsansatt på sporten i februar 2017. Han vikarierte som vaktsjef fra april 2018 til februar i år, og har siden jobbet med å formidle Nettavisens Direktesport og Amedias sportsrettigheter i en prosjektstilling. Han tar med seg mye av det samme ansvaret når han går inn i Pluss-redaksjonen».

Trine Solberg (29): «Hun har jobbet deltid i kvelds- og helgeturnusen på Nettavisen-desken siden oktober 2018. Hun har tidligere jobbet i dittOslo, og har i senere år jobbet som frilanser, hovedsakelig for KK.no. Trine kommer til å fortsette i nyhetsturnus på desken, kombinert med en prosjektstilling på Pluss, i første omgang ut året».

Nina Lorvik (26): «Hun kom til Nettavisen som vikar i Livsstil-redaksjonen i januar i år, og har etter dette vikariert i debattredaksjonen, gått i kvelds- og helgeturnus på desken og jobber nå i sommervikariat i nyhetsredaksjonen. Nina kommer i likhet med Trine til å kombinere jobbing i kvelds- og helgeturnus på desken med jobb i Pluss-redaksjonen. Hun begynner i fast fulltidsstilling når sommervikariatet utløper». 

Sigurd Øfsti (33): «Han er ny i Nettavisen, men er ikke ukjent i Amedia. Han har en mastergrad i journalistikk fra Universitetet i Oslo/Høgskolen i Oslo og Akershus, og var innom Drammens Tidende og Moss Avis før han i desember 2011 havnet i Smaalenenes Avis. Siden mars 2018 har han jobbet i Fredriksstad Blad. Han begynner i fast fulltidsstilling når arbeidsforholdet i FB opphører».

Til toppen