På bildet, fra venstre: Merethe Nyvold Johannessen, Ida Katrine Palm, Joanna Sjönvall og Oda Martinsen Ruud.
På bildet, fra venstre: Merethe Nyvold Johannessen, Ida Katrine Palm, Joanna Sjönvall og Oda Martinsen Ruud.

FOLK

Blir flere dyktige damer på sosiale medier: Patchwork ansetter tre nye kreatører

- Etterspørselen etter kompetanse og erfaring i sosiale medier er økende, sier byråleder Merethe Nyvold Johannessen.

Det nordiske social marketing-byrået Patchwork satser på sosial historiefortelling og melder om vekst i både i antall kunder og ansatte.

Merethe Nyvold Johannessen tok i januar 2015 over som administrerende direktør i Patchwork Norway, og på det siste året har byrået raskt bygd opp sin norske avdeling - med mange nye oppdrag:

- Etterspørselen etter kompetanse og erfaring med kommunikasjon i sosiale medier er økende, og både kunder og antall ansatte øker stadig, skriver det nordiske byrået.

I år har kundelista vokst - blant annet med TGI Fridays, VVS Eksperten og Dr. Oetker.

Og med flere kunder, kommer også flere ansatte. Med tre nye kreatører, teller byrået sju hoder.

Alle tre er ansatt som AD og Community Managere, med erfaring fra grafisk design, foto/videoproduksjon og community management:

  • Ida Kathrine Palm har den seneste tiden vært Strategisk Rådgiver og Innholdsrådgiver for sosiale medier i Omnicoms Resolution. Hun var tidligere Digital Rådgiver i PHD og Planner i MTG. Ida har en bred digital rådgiver-erfaring og er i tillegg en dyktig foto- og videoprodusent. Hun har også med seg en kommunikasjonsutdannelse fra BI og film- og medieutdannelse fra Griffith University i Australia. 
  • Oda Martinsen Ruud kom fra stillingen som Grafisk designer og produksjonsleder i NetPartnering, og har tidligere jobbet i New York-byrået Hypertonic og Young&Hungry i San Fransisco. Hun er en sterk designer og foto/videoprodusent. Oda er utdannet innen kommunikasjon fra BI og har en Master of Fine Arts fra Academy of Art University i San Fransisco. 
  • Joanna Sjönvall jobbet som Kanalrådgiver og Community Manager i Nordic Screens før hun begynte i Patchwork. Hun er erfaren med mekanismene i Youtube og er en sterk fotograf og videprodusent. Tidligere har hun jobbet som Livelogger, med casting og som Produksjonskoordinator innen TV-produksjon, hos Warner Bros, NRK, Endemol, Freemantle Media og Mastiff. Joanna er utdannet innen TV-produksjon fra Medieinstitutet i Stockholm, og innen foto fra SMC, Santa Monica, USA. 

Byrået har dermed vokst fra én til sju ansatte på 12 måneder i Norge.

- Det siste året har vært en fantastisk reise i høy hastighet. Vi er en gjeng med mye mot og energi, som alle bidrar hver eneste dag til videre vekst. Vi står på egne bein og er i tillegg så heldige at vi har et stort utvalg ekspertise blant våre kollegaer i København og Stockholm. Vi er allerede på nytt i prosess med å ansette flere dyktige folk, sier Merethe Nyvold Johannessen i meldingen.

Til toppen