Fra Prosieben.de. (Faksimile)
Fra Prosieben.de. (Faksimile)

Bombetrussel avlyste tysk Topmodel-finale

Den store TV-festen ble avlyst.

Frankfurt (NTB-Reuters): En bombetrussel og en ubevoktet koffert førte til at den tyske kringkasteren ProSieben måtte stanse innspillingen av finalen i modellkonkurransen Germany's Next Topmodel.

En uidentifisert kvinne ringte inn en bombetrussel rundt klokken 21 torsdag kveld. Kringkasteren ProSieben ble dermed nødt til å avbryte finalen i modellkonkurransen, som ledes av den tyske modellen Heidi Klum.

Opptil 10.000 publikummere som hadde møtt opp i SAP Arena i den sørvestlige byen Mannheim for å overvære konkurransen, ble evakuert fra bygget.

I tillegg til bombetrusselen ble en mistenkelig koffert funnet nær garderoben i SAP Arena. Denne viste seg senere å ikke inneholde eksplosiver, opplyser politiet i Mannheim.

Ifølge avisen Bild ble Klum, hennes datter Leni og juryen i TV-programmet brakt til et ukjent sted utenfor lokalet etter at de ble evakuert.

– Dessverre kunne vi ikke feire vår store finale slik vi hadde planlagt, skriver Klum på Facebook. Hun opplyser at vinneren av modellkonkurransen vil bli gjort kjent i løpet av få dager.

(©NTB)

Til toppen