STILLING LEDIG:

NRK søker journalist til fast stilling i Alta

Vil du jobbe med saker som går rett i hjertet? Liker du å reise og være der nyhetene skjer? Da har vi en spennende og utfordrende stilling som nyhetsjournalist ledig hos NRK i Alta!

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Alta

Søknadsfrist: 9. mars

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Kan du finne de sterke historiene? Kan du skrive, redigere og fotografere til nett, some, radio og TV? Du kan glede deg til å bli en del av en offensiv og dyktig nyhetsredaksjon, der du bidrar til å løfte de gode og viktige historiene ut til et lokalt og nasjonalt publikum. Du liker å finne egne nyhetssaker, og du bidrar til at vi er først ute med hendelsesnyheter når noe skjer i vårt distrikt. I NRK Troms og Finnmark er du alltid tett på nyhetspulsen.

Hvordan er arbeidshverdagen?

Hos oss er alle nyhetsreportere. Hverdagen er variert i en ung redaksjon. Vi tar alltid utgangspunkt i den gode ideen, og vurderer ut fra den hvor innholdet skal publiseres. Hvilke ideer og saker du skal prioritere, får du i stor grad avgjøre selv. Vi er særlig opptatt av at sakene våre skal være relevante for et ungt publikum. Du finner også fram til de med makt og innflytelse.Du må være nysgjerrig, samfunnsorientert og glad i å snakke med folk.

Hva bør du kunne?

Som journalist hos oss bør du ha nyhetsteft og god kunnskap om samfunnet rundt deg. Du kjenner igjen en god historie når du ser den. Du har gjerne erfaring som journalist eller annen relevant innholdsproduksjon. Du er leken og kreativ. Du brenner for å formidle innhold som engasjerer. Du må kunne formulere deg godt muntlig og skriftlig. Du må være god til å samarbeide med andre. Vi ser etter deg som er utadvendt, offensiv som person og gjerne tenker utenfor boksen. Du kan levere fra felt og fra desk.

Vi tilbyr

Å være journalist i NRK Troms og Finnmark er en spennende jobb der du daglig får nye, varierte utfordringer som vil gi deg erfaring i ulike roller. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging og rom for utvikling i en spektakulær del av Norge.

Alta er del av tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark. Her får du etter ett år blant annet rett til nedskrivning av studielån med maksimalt 25.000 kroner.

Kontaktinformasjon

  • Rolf Kjetil Jakobsen, nyhetssjef, tlf: 416 39 511
  • Håkon Grønbech, distriktsredaktør, tlf: 918 18 933

SØK HER

Powered by Labrador CMS