Byrået Rud Pedersen henter inn Ånen Ringard fra Legemiddelforeningen (LMI) og Mari Berdal Djupvik fra Abelia.
Byrået Rud Pedersen henter inn Ånen Ringard fra Legemiddelforeningen (LMI) og Mari Berdal Djupvik fra Abelia.

FOLK

Byrået Rud Pedersen ansetter: Henter inn Ånen Ringard fra Legemiddelforeningen og Mari Berdal Djupvik fra Abelia

– Skikkelig fine folk som vil passe perfekt inn i vår gjeng, sier byråleder Kristian Hvilen.

Det er byrået Rud Pedersen som opplyser om ansettelsene i en pressemelding.

De skriver at Ånen tar rollen som seniorkonsulent og ansvarlig for helsefeltet- og kundene i Rud Pedersen. Han kommer fra stillingen som Seniorrådgiver for Legemiddelindustriforeningen i Norge (LMI). 

– God helse og gode helsetjenesten er noe av det viktigste og mest meningsfulle man kan arbeide med. Et godt samspill mellom offentlige og private aktører er helt avgjørende for å sikre begge deler. Dette ser jeg fram til fortsatt å få lov til å jobbe med dette viktige området i min nye rolle i Rud Pedersen, opplyser Ånen Ringard i meldinga.

Mari Berdal Djupvik går inn som Public Affairs Consultant. Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver i Abelia, NHO. Mari har tidligere vært medlem i Oslo Bystyre for Høyre, og heltidstillitvalgt i Norsk studentorganisasjon.

– Rud Pedersen har funnet en veldig fin balansegang mellom å være synlige for sine kunder, men samtidig være bunnsolide på at det er først og fremst de faktiske resultatene som snakker for oss. Å være en del av et lag som har lang og bred erfaring fra norsk og nordisk samfunnsliv og politikk er vanvittig spennende, skriver hun i meldinga.

Byråets leder, Kristian Hvilen, skriver i pressemeldingen at han er fornøyd med å ha sikret seg disse to:

– Vi har nå bygget et sterkt team av personer med erfaring fra toppstillinger innen blant annet helse, politikk, forsvar og næringsliv. Ånen tilfører en ekspertkunnskap på helsefeltet som vil komme mange av våre kunder til gode og Mari vil tilføre en innsikt i politikk og organisasjonsliv. Begge to har det vi som Rud Pedersen trenger for å komme dit vi vil. I tillegg er de skikkelig fine folk og vil passe perfekt inn i vår gjeng.

Til toppen