Camilla Glad forlater Åmliavisa og blir ny redaktør i Aust-Agder Blad. Bildet gjengis med tillatelse.

Camilla Glad (43) blir ny redaktør i Aust-Agder Blad: –  Vi skal være en lokalavis folk kan regne med

– Hvordan kan man si nei, svarer hun når Medier24 spør hvorfor hun har takket ja til oppgaven.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Camilla Glad (43) har vært redaktør i Åmliavisa, men har nå takket ja til jobben som redaktør i Aust -Agder Blad. 

Hun gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver, og forteller at det rett og slett ikke var mulig å takke nei til oppgaven. 

– Hvordan kan man si nei? En redaksjon som er god, et sterkt Amedia i ryggen, og en mulighet til å produsere journalistikk som kan gjøre en forskjell for de som bor her, skriver hun i en sms til Medier24

– Satse digitalt

– Hva gleder du deg mest til? 

– Til å bli kjent med hele området avisa dekker og byen. Til å få et større fagmiljø og muligheter til å skape gode rammer for at drivende god journalistikk kan fødes, sier hun. 

Når det kommer til hva som blir Aust-Agder Blad sine største utfordringer i tiden framover, mener hun det er for tidlig å si noe om, men forteller samtidig at det skal legges en klar og tydelig strategi for hvor veien videre skal gå. 

– Det er for tidlig å være konsekvent i det svaret, jeg må først få tid til å analysere og lage en strategi for videre satsing. Men vi skal strekke oss, være en lokalavis folk kan regne med. Satse videre digitalt og målet er alltid å få flere abonnenter, skriver hun. 

– Strålende fornøyde

Hun tar over jobben etter at det ble klart at Lars Taraldsen gir seg som redaktør i avisa, og vender nesa tilbake mot Oslo. 

Styreleder Jan Arild Tveten sier til Aust-Agder Blad at han er svært glad for ansettelsen. 

– Vi er strålende fornøyd med å få på plass en kompetent og energisk redaktør i Aust-Agder Blad. Jeg er sikker på at hun vil gjøre en sterk jobb for Risør og Gjerstad, sier styreleder i Aust-Agder Blad Jan Arild Tveten til egen avis. 

Etter planen tiltrer hun stillingen 1. juni 2019. 

Powered by Labrador CMS