Camilla Glad forlater Åmliavisa og blir ny redaktør i Aust-Agder Blad. Bildet gjengis med tillatelse.
Camilla Glad forlater Åmliavisa og blir ny redaktør i Aust-Agder Blad. Bildet gjengis med tillatelse. (Foto: Privat)

FOLK

Camilla Glad (43) blir ny redaktør i Aust-Agder Blad: –  Vi skal være en lokalavis folk kan regne med

– Hvordan kan man si nei, svarer hun når Medier24 spør hvorfor hun har takket ja til oppgaven.

Camilla Glad (43) har vært redaktør i Åmliavisa, men har nå takket ja til jobben som redaktør i Aust -Agder Blad. 

Hun gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver, og forteller at det rett og slett ikke var mulig å takke nei til oppgaven. 

– Hvordan kan man si nei? En redaksjon som er god, et sterkt Amedia i ryggen, og en mulighet til å produsere journalistikk som kan gjøre en forskjell for de som bor her, skriver hun i en sms til Medier24

 

– Satse digitalt

– Hva gleder du deg mest til? 

– Til å bli kjent med hele området avisa dekker og byen. Til å få et større fagmiljø og muligheter til å skape gode rammer for at drivende god journalistikk kan fødes, sier hun. 

Når det kommer til hva som blir Aust-Agder Blad sine største utfordringer i tiden framover, mener hun det er for tidlig å si noe om, men forteller samtidig at det skal legges en klar og tydelig strategi for hvor veien videre skal gå. 

– Det er for tidlig å være konsekvent i det svaret, jeg må først få tid til å analysere og lage en strategi for videre satsing. Men vi skal strekke oss, være en lokalavis folk kan regne med. Satse videre digitalt og målet er alltid å få flere abonnenter, skriver hun. 

 

– Strålende fornøyde

Hun tar over jobben etter at det ble klart at Lars Taraldsen gir seg som redaktør i avisa, og vender nesa tilbake mot Oslo. 

Styreleder Jan Arild Tveten sier til Aust-Agder Blad at han er svært glad for ansettelsen. 

– Vi er strålende fornøyd med å få på plass en kompetent og energisk redaktør i Aust-Agder Blad. Jeg er sikker på at hun vil gjøre en sterk jobb for Risør og Gjerstad, sier styreleder i Aust-Agder Blad Jan Arild Tveten til egen avis. 

Etter planen tiltrer hun stillingen 1. juni 2019. 

Til toppen