THOMAS GULBRANDSEN, CARINA BREDESEN og FARID IGHOUBAH blir nye redaksjonelle ledere i Nettavisen.
THOMAS GULBRANDSEN, CARINA BREDESEN og FARID IGHOUBAH blir nye redaksjonelle ledere i Nettavisen.

FOLK

Carina og Farid skal lede sport og nyheter på Nettavisen

Tre nye redaksjonelle ledere på plass - i et mediehus som vokser.

Nettavisen melder tirsdag at mediehuset har ansatt tre nye redaksjonelle ledere.

Sjef for sporten: Den nye sportssjefen i Nettavisen heter Carina Alice Bredesen (32).

- Hun har lang erfaring som sportsjournalist, og også som leder - blant annet som frontsjef i Drammens Tidende og som redaktør og vaktsjef i DittOslo (tidligere lokalavisene/Nordstrand Blad), heter det i meldingen.

- I dag jobber hun i Senkveld, hvor hun er ansvarlig for å skaffe de beste sportsgjestene til Thomas og Harald. Bredesen begynner hos oss 1. november.

Sjef for nyheter: I nyopprettet stilling er Farid Ighoubah (36) ansatt som sjef for nyhetsavdelingen. Han har tidligere vært innom Nettavisen-systemet, blant annet som redaksjonsleder for iBergen og iOslo.

Farid kom tilbake til Nettavisen som journalist i april i år. Han kom da fra produksjonsselskapet Mastiff, hvor han var med og laget TV 2-programmet Matkontrollen. Han har også erfaring fra nyhetsavdelingen i NRK.

Og som Medier24 meldte før helga, blir Thomas Gulbrandsen ny sjef for økonomi/NA24 i Nettavisen.

Han har jobbet i Nettavisen helt siden 1999, både som økonomijournalist, nyhetsjournalist, sportsjournalist og vaktsjef.

Han var også med og starte NA24, hvor han lenge var utgavesjef. De siste sju åra har Thomas jobbet på kommersiell side, blant annet med ansvar for tippesatsingen.

- Heldig posisjon

- Nettavisen er i den heldige posisjonen at vi kan ansette folk i stedet for å nedbemanne. Og med denne sjefstroikaen er vi enda bedre rustet til å gjøre oss bemerket i nyhetskrigen, sier nyhetsredaktør Erik Stephansen i meldingen.

Bredesen erstatter Roy Kvatningen, som nå er Nettavisens korrespondent i New York. Gulbrandsen erstatter Ole Eikeland, som sluttet i sommer for å starte eget firma innen kommunikasjon.

Ighoubah kommer inn i en nyopprettet stilling under nyhetsredaktøren.

Til toppen