VG-produktdirektør Cecilie Sørum Eriksrud får nye oppgaver i Schibsted
(Foto: Privat)

FOLK

VG-produktdirektør Cecilie Sørum Eriksrud får nye oppgaver i Schibsted

Nå går hun inn i en nyopprettet stilling som leder for «utvidet produktrigg» - såkalt «Head of Product and Business Operations» i Schibsted Marketing Services Norge.

Cecilie Sørum Eriksrud forlater stillingen som fungerende produktdirektør i VGs kommersielle avdeling, skriver Schibsted i en pressemelding. 

Hun har nå gått inn i en nyopprettet stilling, hvor hun får ansvar for de regionale støttefunksjonene for organisasjonen, spydspissmiljøet på lyd og video og Schibsteds eget in-house miljø for annonseproduksjon (Schibsted Production), skriver de videre i meldingen. 

– Ved å samle den kommersielle produktutviklingen lærer vi av ulikhetene og ikke minst utnytter mulighetene, mellom nasjonal og regional forretningsvirksomhet. På den måten kan vi jobbe mer helhetlig og koordinert, og effekten av det igjen blir et enda bedre tilbud til kundene våre, sier Eriksrud i meldingen.

Hun går også inn i de norske ledergruppen i Schibsted Marketing Services i Norge.

– Vi skal ha stort fokus på kommersialisering av video og podcast, to viktige vekstområder for Schibsted. I tillegg skal vi ved hjelp av kreativitet, rådgivning og teknologi tilrettelegge for at selgerne våre har de beste produktene med seg i verktøykassen når de skal ut i kampen om annonsekronene i hele Norge, sier Eriksrud videre i meldingen. 

Hun begynte i Schibsted for fire år siden, da som salgsdirektør i VG. Da kom hun fra jobb i NENT. Siden har hun hatt ulike roller i VG- og Schibsted-systemet. 

Christian Haneborg, som er sjef for Schibsteds annonsesalg i Norge, er fornøyd med nyansettelsen. 

– Jeg er veldig glad for at Cecilie har takket ja til denne rollen. Cecilie har en sterk kundeforståelse, ekstraordinær gjennomføringskraft og ikke minst er hun en god leder. Schibsted skal være den mest kompetente partneren til norske annonsører og arbeidet med å strukturere opp hvordan vi skal tilby vår kunnskap gjennom spesialister og fagpersoner er derfor utrolig viktig, sier han i en melding. 

Til toppen