Cecilie Victoria Jensen kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver for Høyres energi- og miljøpolitikere på Stortinget.
Cecilie Victoria Jensen kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver for Høyres energi- og miljøpolitikere på Stortinget. (Foto: Høyre)

FOLK

Cecilie Victoria Jensen blir ny sjef for digitale medier i Høyre

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på stillingen som sjef for digitale medier, sier den tidligere Dagbladet-journalisten i en pressemelding.

Cecilie Victoria Jensen er ansatt som ny sjef for digitale medier i Høyre, skriver Høyre i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver for Høyres energi- og miljøpolitikere på Stortinget, og har pressebakgrunn fra blant annet Dagbladet. 

– Høyres digitalavdeling er sannsynligvis en av landets beste, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på stillingen som sjef for digitale medier. At jeg har erfaring som rådgiver på teamet tidligere ser jeg på som en fordel, sier Jensen i meldingen.  

Kommunikasjonssjef i Høyre, Daniel Torkildsen Lea, er glad for at Jensen har takket ja til jobben. 

- Cecilie har over tid dokumentert at hun er en veldig dyktig, effektiv og kreativ medarbeider som oppnår svært gode resultater. Hun har fra før av spilt en viktig rolle i å utvikle Høyres digitale tilstedeværelse, og jeg er ikke tvil om at hun kan videreutvikle teamet. Målet vårt er å vinne valgkampen i 2021, også digitalt. Cecilie blir en glimrende lagleder for dette teamet, sier han i meldingen.

Til toppen