Byrålader Rolf Ellingsen Aaneland henter Charlotte Gjone til MSL.
Byrålader Rolf Ellingsen Aaneland henter Charlotte Gjone til MSL. (Foto: Hung Pham)

FOLK

Charlotte Gjone fra Apeland til MSL - blir rådgiver med ansvar for strategi og mediekontakt

- Kommer til et miljø med entusiasme og energi, sier Gjone om sin nye arbeidsplass.

Charlotte Gjone er ansatt som ny rådgiver i MSL, og styrker byråets satsing innenfor strategisk rådgiving, opplyser selskapet. Hun får blant annet ansvaret for mediehåndtering og topplederkommunikasjon. Gjone kommer sist fra jobb i Apeland.

Som Strategy Director i MSL vil Gjone få ansvar for selskapets tilbud innen strategisk posisjonering og mediekontakt. Hun startet i MSL 1. februar.

Foto: Hung Pham

- Å komme til et miljø med så mye energi og entusiasme som MSL har vært en stor opptur. Jeg liker ambisjonene og opplever at MSL er ledende i å utvikle kreative løsninger også innen strategisk kommunikasjon. Dette er en gjeng man får energi av å jobbe med, sier Gjone.

Administrerende direktør Rolf Aaneland er også fornøyd med ansettelsen: 

- Charlotte har en sjelden kombinasjon av strategisk forståelse, masse drive og lang erfaring som rådgiver. Som rådgiver tør hun å stille de riktige spørsmålene, og er allerede i full gang på flere av våre største kunder.

- Med erfaring fra både ideell, offentlig og privat sektor deler hun mange av MSLs interesse og forståelse for komplekse interessentlandskap, sier Aaneland. 

MSL melder også om en travel start på det nye årt: 

- Vi har hatt en veldig sterk utvikling den siste tiden, med jevnt tilsig av nye spennende oppdragsgivere. Vår suksessformel er å tilby små flerfaglige team som sitter tett på kunde og problemstilling.

- Dette opplever vi at mange setter pris på, som et alternativ til de store byråene. Vi kommer til å gjøre flere ansettelser i 2018, som vil styrke oss ytterligere, uttaler Aaneland.

Til toppen