Christian Vammervold Dreyer presenterer boligprisstatistikk for Eiendom Norge for juli 2019.
Christian Vammervold Dreyer presenterer boligprisstatistikk for Eiendom Norge for juli 2019. (Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix)

FOLK

Christian Dreyer blir kommunikasjonsdirektør i Fredensborg

Slutter som administrerende direktør i Eiendom Norge.

Christian Dreyer begynner i Fredensborg etter å ha ledet Eiendom Norge siden 2013.

– Fredensborg er ett av Europas ledende eiendomsselskaper med snart 60.000 utleieleiligheter i Skandinavia, Nederland og Tyskland, 50 % eierandel i Utleiemegleren og en betydelig bolig- og fritidsboligutbygger. Å jobbe med noe som er så viktig for så mange mennesker i et så spennende selskap som Fredensborg, er noe jeg gleder meg til, sier Dreyer i en pressemelding.

Han tiltrer stillingen januar 2020 og får det overordnede ansvaret for kommunikasjon og samfunnskontakt i hele Fredensborg-konsernet.

– At jeg kan ta aktivt del i hvordan Fredensborg skal ivareta og utøve sin samfunnsrolle her hjemme og ute i Europa, er et inspirerende oppdrag. 

Dreyer er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI og begynte som megler i 1996. Han var administrerende direktør i Eie Eiendomsmegling i 2007-2012 og styreleder i Norges Eiendomsmeglerforbund 2008-2012.

– Christian er en leder som kombinerer klokskap og erfaring med utålmodighet og engasjement. Med solid forretningsforståelse, bransjekunnskap og et godt verdigrunnlag, vil Christian passe godt inn og bli et verdifullt medlem av Fredensborgs ledergruppe. Det gleder meg at vi kan rekruttere så flinke folk som Christian, sier Fredensborg-eier Ivar Tollefsen.

Til toppen