CHRISTIAN KAMHAUG fra Gambit til Lindorff.
CHRISTIAN KAMHAUG fra Gambit til Lindorff.

Christian Kamhaug forlater Gambit for å jobbe med digitale kanaler i Lindorff

- Som Coolio sier: «When opportunity knocks you better let him in», sier Kamhaug om byttet.

Christian Kamhaug forlater i januar Gambit Hill+Knowlton Strategies for å gå in i en ny stilling som kommunikasjonssjef i Lindorff Group.

Det melder hans nye arbeidsgiver mandag:

- Kamhaug skal jobbe på konsernnivå og får blant annet ansvar for å videreutvikle konsernets digitale kanaler, og den europeiske kommunikasjons-funksjonen. I tillegg til Norge er Lindorff etablert i tolv europeiske land.

Kamhaug har vært rådgiver og fagleder for digital kommunikasjon i Gambit siden sommeren 2012. Før det var han 13 år i SAS-konsernet, sist som Head of Social Media ved hovedkontoret i Stockholm, og en del av det norske kommunikasjonsteamet i flyselskapet.

Og nå går han altså til et inkassobyrå:

- For en økonom som meg er dette spennende saker. Husholdningers og bedrifters gjeld, og betalingsproblemer gir tydelige signaler på den makroøkonomiske situasjonen både i ulike deler av landet, og i Europa, sier Kamhaug.

Kamhaug er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen information management, og har gjennom hele karrieren jobbet med digitalt salg og kommunikasjon. Dette tar han videre med seg inn i Lindorff:

- Christian hadde det vi trengte i denne rollen. Ikke minst har vi bruk for Christians erfaring med å jobbe over landegrensene når vi nå skal bygge en slagkraftig kommunikasjonsfunksjon i hele vår virksomhet i Europa, sier Rune Kibsgaard Sjøhelle, Konserndirektør for marked og kommunikasjon i Lindorff Group.

Kamhaug sier i meldingen at han egentlig ikke hadde tenkt å flytte på seg, men ble overbevist om å ta neste steg allerede nå:

- Som Coolio sier: «When opportunity knocks you better let him in». Da Rune spurte om jeg ville være med på laget, trengte jeg ikke så lang tid på å bestemme meg.

- Det har vært en spennende tid i Gambit de siste årene, og det er klart jeg kommer til å savne gode kolleger, men nå kjennes det naturlig å bevege meg videre, sier Kamhaug.

  • PS! Kamhaug er også mer eller mindre kjent som blogger, på hans ferske blogg enkeltspent.co - en blogg om klassisk herremote.
Til toppen