Odds trener Dag Eiliv Fagermo tar et oppgjør med norsk sportspresse, som han mener snakker ned fotballen. Her fra en tidligere anledning i år.
Odds trener Dag Eiliv Fagermo tar et oppgjør med norsk sportspresse, som han mener snakker ned fotballen. Her fra en tidligere anledning i år. (Bilde: Ekornesvåg, Svein Ove)

Dag-Eilev Fagermo med stikk mot norsk sportspresse: Mener journalistene er med på å snakke ned norsk fotball

– Dere kan slutte med det, for dere lever av dette, og det gjør for så vidt jeg også, sier Odd-treneren etter å ha blitt slått ut av europaligaen.

I går spilte Dag-Eilev Fagermos Odd på hjemmebane mot Dinamo Zagreb i europaligaen. Kampen endte uavgjort, men på grunn av tapet forrige runde, så måtte han se at klubbens europaeventyr er over.

Treneren benyttet anledningen etter kampen med å sparke mot journalistene:

– Vi får være veldig glad og stolte over prestasjonen, for den er imponerende. Veldig imponerende, sa Odd-treneren, før han sluttet seg til RBK-trener Kåre Ingebrigtsen, som mener pressen er med på å snakke norsk fotball ned.

– Og det viser vel også at dere journalister som er flinke til å snakke norsk fotball ned, der er jeg enig med Kåre Ingebrigtsen faktisk, at dere kan slutte med det, for dere lever av dette, og det gjør for så vidt jeg også. Og når vi er like gode som Zagreb over to kamper og Rosenborg så gode som Celtic, så er ikke det så verst.

 

 

Til toppen