Dagbladet slår på stor­tromma og ansetter fem nyhetsjegere på rappen

- Dette er en god dag for Dagbladet, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Dagbladet satser videre på nyhet, og styrker nyhetsavdelingen med fem nye ansettelser, opplyser de i en melding.

- Dette er en god dag for Dagbladet. Vi er svært glade for å ansette disse fem dyktige reporterne i faste jobber. Alle er svært tabloidfaglig sterke. De evner å jobbe fram egne steg i saker i nyhetsbildet, og de bidrar også til at Dagbladet setter dagsorden med egne saker, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

- Det er ekstremt viktig for oss å levere døgnet rundt på nyhet, og vi jobber hardt for å være det foretrukne nettstedet for leserne. Vi gir full gass fremover, sier Hansen.

Dette er de fem:

Audun Hageskal.
Trym Mogen.
Jenny Mina Rødahl.
Nicolai Eriksen.
  • Audun Hageskal (32): Hageskal har vært i et vikariat på Nyhet siden januar 2018. Før det drev han sitt egne nettmagasin, Divergent, i to år. Han har ti års fartstid som journalist fra en rekke lokalaviser, blant andre Bergens Tidende, Sysla og Adresseavisen. 
  • Trym Mogen (25): Mogen har vært tilknyttet Dagbladet siden han kom inn som praksiselev i 2013. Han ble fast ansatt som nattevakt i 53-prosentstilling i august 2016. Han har i løpet av tida i Dagbladet vært sentral i dekningen av en rekke store krimsaker, blant annet Eirik Jensen-saken. Han har bakgrunn fra Rjukan Arbeiderblad.
  • Jenny Mina Rødahl (27): Rødahl kommer fra en prosjektstilling i «Litt Sunnere» i Aller Medias mat-satsning. Før hun kom til Aller var Rødahl fast ansatt som helsejournalist og SEO-optimaliserer i Klikk.no, Egmont.
  • Jesper Nordahl Finsveen (25): Finsveen kom første gang til Dagbladet i 2014, som praksiselev og jobbet de tre neste årene som tilkallingsvikar på nyhet, før han i fjor høst ble heltidsstudent i russisk ved UIO. I vår kom han tilbake til Dagbladet i fast 53-prosentstilling som nattevakt.
  • Nicolai Eriksen (28): Eriksen kom til Dagbladet som praksiselev høsten 2014, og har siden vært tilknyttet nyhetsavdelingen i diverse vikariater. I mars 2017 ble han fast ansatt i 53 prosent-stilling som nattevakt. Eriksen har i løpet av tida i Dagbladet vært sentral i dekningen av president Donald Trump og andre internasjonale, storpolitiske saker.
Powered by Labrador CMS