Sjefredaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet.
Sjefredaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet. (Erik Waatland)

FOLK

Dagbladet slår på stortromma og ansetter fire: Ingvild Tvervaag, Matias Ytterstad, Torun Støbakk og Ane Muladal

Dagbladet har ansatt digital vaktsjef, ansvarlig for sosiale medier, reporter på Dagbladet Pluss og politisk reporter.

Dagbladet ansetter fire personer på rappen. Det opplyser avisa i en melding.

- De har alle vist at de har solid og bred kompetanse. De er tabloidfaglig sterke og har stor gjennomføringskraft – og de har hjerte for Dagbladet, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i en melding og forsetter:

- Vi skal sørge for ytterligere rom i Dagbladet for den gode og viktige dagsordensettende journalistikken på alle våre plattformer. Samtidig jobber vi hardt døgnet rundt for å gi leserne et oppdatert nyhetsbilde, og for at Dagbladet skal bli det mest fremoverlente digitale nyhetsmedium i Norge.  Vi er svært glade for at vi nå kan styrke vårt hardtarbeidende lag med disse fire, fortsetter hun.

 

Her er de fire:

 

Ingvild Tvervaag
Ingvild Tvervaag.
    • Ingvild Tvervaag (40) er ansatt som digital vaktsjef. Hun jobber i dag som vaktsjef i Nettavisen. Ingvild har journalistisk erfaring fra 1998, og har bred bakgrunn fra bl.a TV2, Nettavisen og Dagbladet. Digital vaktsjef har ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet.  Ingvild har studert juss ved Universitetet i Oslo, og har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo.

Matias Ytterstad
Matias Ytterstad.
    •  Matias Ytterstad (33) er ansatt som ansvarlig for sosiale medier. Matias har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2013. Han startet som vikar på Sporten, fikk deretter fast jobb som nattevakt og har de siste to åra jobbet i SoMe-gruppa. Han skal lede et team av SoMe-reportere, og vil bli sentral i arbeidet med å utvikle strategier for Dagbladets bruk av sosiale medier. Han har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og bachelor i Digitale medier fra Universitetet i Oslo.

Torun Støbakk
Torun Støbakk.
    • Torun Støbakk (24) er ansatt som reporter i Dagbladet Pluss. Støbakk har jobbet i Dagbladets nyhetsavdeling siden høsten 2015, det siste året som politisk journalist. Som nittenåring ble hun landets yngste redaktør, da hun ble ansatt som redaktør og daglig leder i Snåsningen. Hun har også jobbet som journalist i Trønder-Avisa, og har utdanning innen statsvitenskap fra NTNU.

Ane Muladal
Ane Muladal.
  •  Ane Muladal (27) er ansatt som reporter på politisk avdeling. Ane har jobbet i Dagbladet siden høsten 2015, hvor hun har vært i Magasinet, på Dagbladet Pluss og på sporten. Våren 2016 jobbet hun for NRK Brennpunkt, der hun laget dokumentar om beredskapen i Norge. Ane har bachelorgrad i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har også bachelorgrad i administrasjon og ledelse fra samme sted.
Til toppen