Daniel Ramberg i NRK P3.
Daniel Ramberg i NRK P3. (Foto: Caroline Lytskjold)

FOLK

Daniel Ramberg blir sjef for nett og sosiale medier i NRK P3

Kommer fra vikariat som musikksjef i samme kanal.

– Daniel er en skarp journalist og har tydelige ambisjoner for innholdet til P3. Han har et godt overblikk over P3s potensial og utfordringer digitalt, og har planer for å gjøre det om til konkret handling, sier P3-redaktør Ingjerd Østrem Omland i en pressemelding.

Ramberg kom fra Natt og Dag til midlertidig musikksjef i NRK P3 i høst, og får nå fast jobb i kanalen.

Ingjerd Østrem Omland i NRK P3. Bilde: Erik Waatland

– Det er en veldig spennende jobb som tar opp i seg alt som P3 gjør, og jeg gleder meg stort til å være med på å drive frem god journalistikk i P3s ånd, sier Ramberg. 

– Det P3 er og skal være trengs utvilsomt i norsk medieflora og i NRK, så jeg er veldig gira og glad for at jeg får lov til å bidra til at vi blir enda bedre i årene fremover, legger han til.

Det var totalt 44 søkere på den nyopprettede stillingen. Jobben går på å samle områdene nett og sosiale medier under én redaksjonssjef, står det i meldingen.

– Oppgaven er å gjøre NRK P3 best i verden på publisering og nyskapende innhold på nett, sier Østrem Omland.

Hun mener at Ramberg er kandidaten med de beste forutsetningene.

– Den gode historien står i sentrum for alt vi gjør. Her er Daniel den suverent mest visjonære på vegne av NRK P3. Vår vurdering er at Daniel er robust og erfaren nok som leder til å ta fatt på oppgavene i denne stillingen, sier hun.

Til toppen