Janne Nerheim og Christian Wiik Gjerde til Framtida.
Janne Nerheim og Christian Wiik Gjerde til Framtida.

FOLK

De skal lage nynorsk nettavis for barn: Christian Wiik Gjerde og Janne Nerheim til Framtida.no

Erfarne journalister og forfattere til nettstedets nye satsing.

Framtida.no ved redaktør Svein Olav Langåker melder om to nye ansettelser, som begge skal jobbe med barnesatsinga Framtida Junior

De to nyansatte er Christian Wiik Gjerde (36) og Janne Nerheim (33), som begge har begynt i jobbene. 

Langåker skriver om de to nyansatte: 

Christian Wiik Gjerde (36) har byrja som journalist i Framtida Junior. Han har pedagodisk utdanning, og gjekk på NRK Nynorsk mediesenter. Han har blant anna jobba i NRK Super, då mest med programmet Superblokka, som gjekk på NRK P1. For jobben som programleiar blei han tildelt Kulturdepartementet sin nynorsk journalistpris. I fjor debuterte han med barneromanen Jakta på firkløveren, på Det Norske Samlaget. Han skal jobba med barnesatsinga Framtida Junior som startar om ikkje så lenge.

Janne Nerheim (33) har byrja i jobb som journalist i Framtida Junior. Ho er utdanna journalist frå Høgskulen i Oslo, og har mellom anna jobba i Dagsavisen, Dagbladet og seinast seks år i Bergens Tidende som redaktør for ungdomssatsinga BTbatt. Dei siste åra har ho mellom anna gitt ut to barnebøker om mobbing. Ho skal jobba som journalist for barnesatsinga Framtida Junior som startar om ikkje så lenge.
Til toppen