NYE VAKTSJEFER: Sofie Gran Aspunvik, Stian Haraldsen og Dennis Ravndal.
NYE VAKTSJEFER: Sofie Gran Aspunvik, Stian Haraldsen og Dennis Ravndal.

FOLK

Dennis Ravndal forlater Akersgata - blir vaktsjef i NRK Nyheter

Stian Haraldsen og Sofie Gran Aspunvik går også inn i vaktsjefteamet for direktelinja.

Dennis Ravndal (39) er ansatt som en av flere nye vaktsjefer på direktelinja i NRK Nyheter, opplyses det i en melding fra Marienlyst. 

Ravndal har siden 2007 jobbet i VG, med lang fartstid fra krimfeltet. Han har også jobbet som nyhetssjef på VG+ og var gjennom flere år klubbleder, med i konsernutvalget og medlem av landsstyret. 

Tidligere i år tok Ravndal permisjon fra VG til fordel for ny jobb som redaksjonssjef for E24+ - men der ble han altså ikke lenge. Nå går ferden i stedet videre til rikskringkastingen. 

Der blir Ravndal kollega med to andre nyansatte: 

Stian Haraldsen (38) er også ansatt som vaktsjef i det samme teamet på direktelinja. Han har jobbet mange år i Dagbladet, fram til han tok sluttpakke for noen år siden. Siden da har han blant annet jobbet som forsideredigerer på NRK.no. 

Den tredje nyansatte vaktsjefen er Sofie Gran Aspunvik (29) - som siden januar har vært konstituert nettvaktsjef i NRK. Hun blir på nettdesken fram til høsten, og vil deretter gå inn som bildevaktsjef. Dette som en fortsettelse av arbeidet med å gjøre vaktsjefgruppen flermediell, heter det. 

Til toppen