Desta Marie Beeder (29) gjør comeback på TV 2.
Desta Marie Beeder (29) gjør comeback på TV 2.

FOLK

Desta Marie Beeder (29) gjør comeback på skjermen - skal vikariere som programleder for God morgen Norge

- Endelig får jeg en jobb som passer min døgnrytme!

Desta Marie Beeder var væranker i TV 2 fra 2011 til 2016, før hun startet i TV 2-dattersselskapet Vimond, hvor hun nå er markedssjef. Før det studerte hun medievitenskap ved Universitetet i Bergen.

Nå tar Desta Marie ett års permisjon fra Vimond for å vikariere som programleder i God morgen Norge for Siri Avlesen-Østli, som venter barn. Det opplyser TV 2 i en melding onsdag.

 

Allerede morgenfugl

Og ifølge meldingen kan ikke første arbeidsdag i God morgen Norge-redaksjonen ikke komme fort nok:

- Jeg er selvsagt litt spent og nervøs, men gleder meg veldig. Det er en utrolig spennende og utfordrende jobb, og bare det å møte så mange mennesker i løpet av en dag blir jo fantastisk, sier 29-åringen.

Det at hun nå må stå opp grytidlig er bare et pluss, sier Desta Marie:

- Jeg legger meg normalt kl. 20.00 hver kveld og står opp kl. 06.00, så arbeidstidene i God morgen Norge passer meg helt perfekt!

 

Måtte gjennom omfattende studiotester

Det var over 70 søkere til stillingen, der 15 ble plukket ut til audition. Desta Marie måtte gjennom omfattende studiotester, der hun ifølge redaksjonssjef Sissel Randsborg skilte seg ut med sin varme, tilstedeværelse og journalistiske teft.

- Vi ble imponert over Desta Maries trygghet i studio og hennes evne til å håndtere det brede spekteret av tema som er i «God morgen Norge», forteller Randsborg.

Desta Maries programledermakker, Espen Fiveland, gleder seg til den nye kollegaen er på plass. 

- Jeg kunne ikke fått en bedre makker enn Desta Marie. Jeg kjenner henne godt fra tidligere og synes det er på tide at hun får vist frem hvor allsidig og dyktig hun er. Og så er det jo greit at hun er en av dem som ler av mine dårlige vitser, sier han i meldingen. 

Beeder er å se på skjermen i God morgen Norge fra midten av april.

 

Til toppen