MTG-høsten:

- Det er ingen krise i TV-bransjen. Nå er vi børsnotert, så vi kan ikke snakke om tall... Men jeg sier som Kalle Lisberg, du kan jo se på smilet!

Det blir mer drama, mye humor og litt alvorlig underholdning på MTG-kanalene utover høsten. Og det var godt humør da vi snakket med TV-sjef Morten Micalsen og programdirektør Andreas Bakka Hjertø tirsdag.

MTGs TV-profiler på båttur i Oslofjorden tirsdag ettermiddag.
MTGs TV-profiler på båttur i Oslofjorden tirsdag ettermiddag. Foto: Gard L. Michalsen

MTG Norge inviterte til høstlansering tirsdag ettermiddag, og lanserte en meny full av både kjente programmer, nye satsinger og spennende drama:

Det blir kjente dokusåper som Luksusfellen, en ny sesong Aber Bergen, undersøkende krimjournalistikk med Svindeljegerne, syke hunder i Veterinærene - og ikke minst den nye dramaserien Melk med to unge mødre i hovedrollen. 

  • Se klipp lenger ned i saken fra noen av seriene!

«Melk» blir en serie som går først digitalt, i relativt korte episoder. Ikke helt ulikt publiseringsformen til NRK-suksessen SKAM. 

Det er bare en av flere serier - særlig mot unge - hvor MTG tester ut nettpublisering først. TV-huset skiller seg også ut med at alle norske produksjoner blir tilgjengelig på den reklamefinansierte Viafree-tjenesten. 

Og det var ingen krisestemning da vi snakket med TV-sjef Morten Micalsen og programdirektør Andreas Bakka Hjertø - hør intervjuet øverst i saken!

 

Noen av MTG-kanalenes nyheter og gjensyn i høst: 

Høsten på TV3

Vi gleder oss til høsten

Posted by TV3 Norge on 17. august 2017

 

Melk - premiere i dag - på Viafree!

Alle har vel en ubehøvlet tante som ikke spytter i glasset ved festlige familiesammenkomster? #haternårdetskjer - se Melk her: https://www.viafree.no/programmer/underholdning/melk/sesong-1/episode-1

Posted by TV3 Norge on 5. september 2017

 

Aber Bergen - sesongpremiere 19. september!

Ingen liker restaurantversjonen av sannheten. Aber Bergen - sesongpremiere 19. september!

Posted by TV3 Norge on 29. august 2017

 

Svindeljegerne: Kommer snart!

Svindlere - dere bør skjelve i buksene:

Posted by TV3 Norge on 22. august 2017

 

Veterinærene

Øremiddtips! Obs, sterke scener! 🐜🐜🐜 #veterinærene

Posted by TV3 Norge on 5. september 2017
Til toppen